Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Rondreis op Corsica

Rondreizen-op-CorsicaMet een rondreis op Corsica zie je in korte tijd veel van het eiland. De vele reisaanbieders boeken al lokale gidsen die je alles over Corsica kunnen vertellen. De populairste reisaanbieders van rondreizen op Corsica staan hieronder vermeld of klik op de grote button om zelf te zoeken naar een accommodatie op Corsica.

Arke-170x60 Arke BEKIJK RONDREIZEN
Pharos-reizen-logo Pharosreizen BEKIJK RONDREIZEN
SNP-reizen-logo SNP reizen BEKIJK RONDREIZEN
Kras-logo Kras BEKIJK RONDREIZEN
ACSI-reizen-170x60 ACSI reizen BEKIJK RONDREIS
BEKIJK ACCOMMODATIES OP CORSICA

Rondreizen op Corsica: ontdek het eiland

Met een rondreis op Corsica is het vervoer en de accommodaties al vooraf voor je geregeld. Dit is heel gemakkelijk en scheelt je naast een hoop tijd ook geld. Je hoeft zelf niet meer de route, accommodaties, bezienswaardigheden en het vervoer te regelen. Je kan op de gok vertrekken en alles in Corsica regelen, maar dan is de kans groot dat je minder ziet en vaak zijn accommodaties al snel volgeboekt.

Het is tegenwoordig mogelijk om via het reisbureau je rondreis op maat samen te stellen en kan je bijvoorbeeld een paar extra dagen aan het strand boeken. Geniet tijdens de verschillende rondreizen van de woest bergen, stranden, bossen en gezellige steden met vestingen die het verleden van Corsica goed weergeven. Sluit de avond af met een drankje of heerlijk diner op één van de vele warme terrassen.

De rondreizen laten je kennismaken met:

Dus ga jij er deze zomer op uit en geniet je van de vele bijzondere bezienswaardigheden op Corsica? Dan raden wij je zeker aan op het aanbod bij bovenstaande reisaanbieders te vergelijken.

Naast de culturele- en natuurexcursies laten deze rondreizen je kennismaken met de lokale bevolking. De gereserveerde gidsen geven je ook de leukste restauranttips om je de échte Corsicaanse keuken te laten proeven. En alle reizen lenen zich ervoor om rustdagen in te plannen en te genieten van een glas wijn bij je eigen zwembad.

Vragen?

Heb je nog vragen of weet je niet zeker welke rondreis je moet kiezen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!