Auto huren op Corsica

Bij alle vliegvelden op Corsica is het mogelijk om een auto te huren. Via Holidaycars kan je eenvoudig vooraf jouw gewenste huurauto vanuit Nederland reserveren. Klik hieronder op de button om te zoeken naar een geschikte huurauto. 

>> Nu tijdelijk 10% korting bij Holidaycars. Ga naar de website en krijg 10% korting.

ZOEK & BOEK JE HUURAUTO

Of bekijk alle vliegvelden.

Auto-huren-op-Corsica

De voordelen van vooraf een auto huren

Huur je vooraf een auto dan zijn hier, behalve dat je zeker weten over een huurauto zult beschikken, nog een aantal andere voordelen aan verbonden. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet.

  • Gegarandeerd gunstige prijzen
  • Een groot aanbod van goede auto’s
  • Voorzien van keurmerken, dus betrouwbaar
  • Duizenden Nederlandse vakantiegangers gingen je voor
  • Eenvoudig en vooral veilig via het internet betalen

Autovakantie Corsica

Autohuur in Corsica na aankomst

Ga je liever zelf op zoek naar een autoverhuurder dan kan dat natuurlijk ook. Corsica kent vier belangrijke vliegvelden, namelijk bij Ajaccio in het westen, bij Calvi in het noordwesten, Bastia in het noordoosten en in Figari bij Porto-Vecchio in het uiterste zuiden.

Op de kaart hieronder zijn de vliegvelden aangegeven om een je algemene indruk van de locaties te geven. Hier kan je makkelijk een auto huren en ophalen.

Vliegvelden op de kaart van Corsica

Het is in elk van deze plaatsen zonder meer mogelijk een auto te huren, hoewel ons advies aan jou is dit toch vooraf te regelen. Zo kom je namelijk niet voor onaangename verrassingen te staan.

Plan je autovakantie in Corsica

Behalve het huren van de auto zelf komen er natuurlijk nog een aantal andere dingen kijken bij een autovakantie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het begin- en eindpunt van je rondreis
  • De route die je wilt volgen
  • Hoeveel geld je maximaal kwijt wilt zijn
  • Met hoeveel mensen je reist

Zo is het een optie een auto te huren in Bastia en deze na een autovakantie door de binnenlanden of langs de kust weer in te leveren in Ajaccio. De route van je autorondreis in Corsica is ook niet onbelangrijk. Voor de onverharde zandwegen in het binnenland is een terreinwagen namelijk geen overbodige luxe.

Overweeg ook eens een Fly & Drive

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat gaat ook op bij het boeken van een vakantie naar Corsica (link). Ben je toch al van plan te vliegen en denk je er aan een auto te huren? Overweeg dan eens een Fly & Drive, waarbij de vlucht en het huren van een auto in één pakket inbegrepen zijn. De huurauto staat dan meteen bij aankomst op het vliegveld al voor je klaar.

Autohuur Corsica

Vragen of meer informatie nodig?

Wil je graag meer weten over het huren van een auto op Corsica? Neem dan gerust contact met ons op. We zullen onze best doen je in Corsica de weg op te helpen!

ZOEK & BOEK JE HUURAUTO