Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

3x rondreizen naar Corsica via Arke

Arke biedt verschillende rondreizen naar Corsica. Wil je graag in korte tijd veel zien van het eiland, maar heb je geen zin om het zelf te regelen? Dan is een georganiseerde rondreis iets voor jou. Bekijk direct de rondreizen op Arke.nl naar Corsica of lees hieronder meer over 3 rondreizen waarover wij een artikel hebben geschreven.  

3x-rondreizen-naar-Corsica-via-Arke

Bekijk hieronder de verschillende reizen met een korte uitleg wat je tijdens de reis te wachten staat!

1. Rondreis Corsica per spoor (8 dagen)

Arke-8-daagse-rondreis-Corsica-per-spoor

Met deze 8-daagse rondreis ga je van station naar station op het eiland en ontdek je zo de geheimen en leukste uithoeken van Corsica. Het boemeltreintje is erg bekend en een ideale manier om het eiland te leren kennen zonder zelf te hoeven rijden.

Ga naar het artikel of bekijk de rondreis op Arke.nl

2. Rondreis Highlights van Corsica (8 dagen)

St-Florent-Corsica-Arke-rondreis

Met deze 8-daagse rondreis ga je van het gebergte naar de blauwe zee. Alles van het eiland komt aan bod. Van het schitterende landschap, naar de bergen, vissersdorpjes, bezoekjes aan verschillende steden en de grillige kliffen.

Ga naar het artikel of bekijk de rondreis op Arke.nl

3. Rondreis Bijzonder Corsica (8 dagen)

Bastia-Arke-8-daagse-rondreis-Bijzonder-Corsica-op-Corsica-vakantie-info

Deze 8-daage rondreis laat je het centrale gedeelte en het noorden van Corsica zien. Je rijdt door de bergen in het binnenland en kan daar van de natuur genieten. Later ga je naar de kust met mooie uitzichten.

Ga naar het artikel of bekijk de rondreis op Arke.nl
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*