Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Arke: 8-daagse rondreis Bijzonder Corsica

Arke heeft verschillende 8-daagse rondreizen naar het eiland. Het aanbod varieert van een rondreis per spoor, de highlights van Corsica of Bijzonder Corsica. In dit artikel behandelen we de 8-daagse rondreis Bijzonder Corsica. Ontdek het binnenland en het gezellige Noorden. Lees hieronder meer.

Arke-8-daagse-rondreis-Bijzonder-Corsica-op-Corsica-vakantie-info

Deze 8-daage rondreis laat je het centrale gedeelte en het noorden van Corsica zien. Je rijdt door de bergen in het binnenland en kan daar van de natuur genieten. Later ga je naar de kust met mooie uitzichten.

BEKIJK DE RONDREIS OP ARKE.NL

Eigenschappen van de reis:

Bastia-Arke-8-daagse-rondreis-Bijzonder-Corsica-op-Corsica-vakantie-info

Uitleg van de reis

Met je huurauto rijd je over het eiland van de bossen van Vizzavona tot aan de kust van St.-Florent. Je verblijft in een bijzonder voormalig treinstation omgebouw to gastverblijf. Na het ontbijt vertrekt u vandaag naar de regio Castagniccia, bekend om de kastanjebossen en de huizen die gebouwd zijn van grote, grove rivierstenen. Onderweg stop je in Corte.

Je geniet van de natuur in Castagniccia, bezoek je de Place Saint Nicolas in Bastia, Cap Corse en eindig je in het hoge Noorden van Corsica. Hier overnacht je in een gezellig hotel in een vissersdorp.

Vizzavona-Arke-8-daagse-rondreis-Bijzonder-Corsica-op-Corsica-vakantie-info

Vanuit Bastia rijd je langs Saint Florent, waar de route je leidt door het gebied van de Agriaten, rotsige heuvels met bergbeekjes. Hier heb je ook de mogelijkheid om Calvi te bezoeken. Tijdens je bezoek aan de Balagne verblijf je twee nachten in een voormalig zomerhuis van een kardinaal.

Na een paar nachten aan de kust, rijd je weer richting Vizzavona, naar het hotel waar u de eerste nacht ook bent verbleven. Geniet nog even van de route door deze mooie natuur. Het is een aanrader om vanuit je hotel een wandeling te maken door het pijnbomenbos naar de watervallen ‘Cascade des Anglais’.

Op de luchthaven van Ajaccio lever je de auto weer in en vlieg je met Transavia naar Nederland.

Ajaccio-Arke-8-daagse-rondreis-Bijzonder-Corsica-op-Corsica-vakantie-info

Programma

Dag 1: Ajaccio – Vizzavona
Dag 2 en 3: Vizzavona – Castagniccia
Dag 4: Castagniccia – Bastia
Dag 5 en 6: Bastia – Balagne
Dag 7: Balagne – Vizzavona
Dag 8: Vizzavona – Ajaccio

Bekijk een uitgebreide omschrijving op de website van Arke.

Balangne-Arke-8-daagse-rondreis-Bijzonder-Corsica-op-Corsica-vakantie-info

Inclusief

  • Vervoer Amsterdam – Ajaccio en v.v. met Transavia
  • 7 overnachtingen in authentieke ambiance accommodaties (2*/3*)
  • 7 dagen autohuur, cat. B bv. Renault Clio of gelijkwaardig

Prijs vanaf: € 1.088,- per persoon

BEKIJK DE RONDREIS OP ARKE.NL
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*