Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Wat is er op Corsica te beleven (video)?

In deze video over Corsica krijg je verschillende beelden met tips. Het eiland kent allerlei soorten. landschappen. West-Corsica is grillig, rotsachtig, kleine baaitjes en mooie kreekjes. Oost-Corsica kent lange zandstranden, is een heel stuk vlakker en dus ideaal voor watersporters. Lees snel verder. 

Wat-is-er-op-Corsica-te-beleven-video

Hieronder hebben we een tekstuele samenvatting van de video gemaakt:

“De stranden blijven toch een fenomeen. We hebben al een keer over de top 10 stranden geschreven, maar sommige vergelijken ze zelfs met de ‘blue lagoon’ (dat is een compliment). Maar Corsica heeft veel meer dan dat. De bergen in het binnenland (bijv. Calanques de Piana), de ongerepte bergdorpjes, de grillige rivieren en kastanjewouden zijn bijzondere bezienswaardigheden. Kleine tip: neem wandelschoenen meer wanneer je dit van plan bent.”

“Ook de geschiedenis en cultuur zijn het vermelden waard. Zo is Ajaccio de geboorteplaats van de machtige keizer Napoleon en staat zelfs de muziek van Corsica op de UNESCO-werelderfgoedlijst. We raden je zeker aan een concert te bezoeken.”

Blue lagoon op Malta

Blua-Lagoon-op-Malta

“Om het hele eiland te zien moet je ongeveer 14 dagen reserveren. Maar ook voor een sportieve – of strandvakantie ben je bij Corsica op het juiste adres. Heb je daar geen zin? Dan kan je genieten van de natuur, sommige mensen komen zelfs een lang weekend over. Amuseer je en veel plezier!”

Bekijk de video hieronder.
About Marvin

Marvin is de oprichter van Corsica vakantie info. Vanuit zijn voorliefde voor Corsica heeft hij besloten deze website te beginnen. Hij verzorgt de artikelen, beeldmateriaal en aanvragen.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*