Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Hotel Dominique Colonna in Corte, een droombestemming

Hotel Dominique Colonna in Corte is dé plek om je dromen te zien uitkomen. Het hotel is gelegen naast een bergriviertje, in een mooie vallei. In 2014 is Hotel Dominique Colonna compleet gerenoveerd. Alles ziet er dus mooi en als nieuw uit. Nu al enthousiast? Lees gauw verder wat deze prachtige plek nog meer te bieden heeft.

Hotel-dominique-colonna-corte

De locatie

De locatie van Hotel Dominique Colonna in Corte is adembenemend. Je vindt het hotel midden in de natuur, op slechts 2 kilometer van het centrum van Corte. Je kunt dus genieten van de rust, ontspanning en natuur, terwijl je ook binnen no-time het centrum in kunt duiken. En dit idyllische stadje is zeker een bezoekje waard. Zo kun je in de Belvedère genieten van een prachtig uitzicht over de stad Corte.

Hotel-dominique-colonna-corte-zwembad

Faciliteiten

Het prachtige 4-sterren hotel Dominique Colonna in Corte beschikt onder andere over een receptie die altijd open is, een bar, verwarmd zwembad, privé parkeerplaatsen, gratis WIFI en nog veel meer.

Hotel-dominique-colonna-corte-binnenplaats

Tijdens je verblijf in het hotel, kun je vooraf reserveren voor een lekker ontbijtje. Maak dit ontbijtje extra speciaal door hem op te eten op het bijzondere panoramische terras aan de rivier. En zeg nou zelf, weet jij een betere manier om je dag te beginnen?

Hotel-dominique-colonna-corte-lobby-receptie

Wanneer gaan we weer?

De omgeving, het mooie hotel, het gastvrije personeel, eenmaal thuis gekomen van het hotel, zoek je direct weer een mogelijkheid om terug te gaan! Na een vakantie in Hotel Dominique Colonna in Corte ben je weer helemaal uitgerust en opgeladen.

Hotel-dominique-colonna-corte-kamer
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*