Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Een top en ontspannen zomervakantie op Corsica in 2017

Ben je toe aan een ontspannen en zomerse vakantie in een warm oord? Boek dan een voordelige trip naar het eiland Corsica. Deze vakantiebestemming heeft alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Maak gebruik van onderstaande tips om er een leuke reis van te maken.

Vrij-Uit-accommodatie

Wat maakt een zomervakantie de moeite waard?

Als je een vakantiebestemming zoekt waar je het Mediterrane gevoel optimaal kunt beleven, dan zit je op Corsica helemaal goed. Het eiland wordt gekenmerkt door een schitterende natuur, prachtige stranden en flink wat gezellige plaatsen. Met een huurauto kun je alle mooie plekjes van het eiland ontdekken en vastleggen op de camera.

Welke activiteiten kun je ondernemen?

Een bezoekje aan de berg Col de Bavella is een aanrader. Het is hier vaak vochtig en mistig en dat geeft mooie plaatjes. Bovendien tref je hier veel mooie bloemen aan. Je kunt niet alleen hier uitstekend wandelen, maar ook in het bergachtige binnenland. Corte, een oude hoofdstad op Corsica, is een prima uitvalbasis om je vakantie te beginnen.

Duiken op Corsica

Corsica is een uitstekende locatie voor liefhebbers van duiken en snorkelen. Het prachtige gebied Mérouville is een absolute aanrader voor een duik in de onderwaterwereld. Verder is ook het zuiden van Corsica perfect geschikt om te duiken. Dit kan onder andere bij de kust van Porto-Pollo.

Houd je wel aan de regels die gelden met betrekking tot het duiken!

Geniet van een veelzijdige vakantie

Wil je optimaal genieten van je vakantie op Corsica? Ontdek welke bezienswaardigheden Corsica nog meer heeft. Tijdens je zomervakantie naar Corsica in 2017 hoef je je in ieder geval geen seconde te vervelen. Er is altijd wel iets te beleven op het veelzijdige eiland.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

  1. vereecke monique zei:

    ik zou graag iets weten over betaalbare restaurants

Laat uw reactie achter

*