Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Een betaalbare luxe vakantie naar Corsica

Iedereen wil wel in een heerlijk resort of op een luxe vakantiepark van Corsica genieten. Alleen de prijs is meestal een belemmering. Toch, als je het een beetje slim aanpakt hoeft een luxe vakantie naar Corsica niet duur te zijn. Wij geven je hieronder een aantal tips!

Een-betaalbare-luxe-vakantie-naar-Corsica

Reserveer op tijd

Het belangrijkste advies dat we je kunnen geven is op tijd te reserveren. Wacht je te lang, dan zijn er nog weinig luxe vakanties naar Corsica beschikbaar en worden er al snel nog hogere prijzen gerekend. Boek daarom zodra je weet wanneer je op vakantie kunt. Last-minute aanbiedingen zijn bij luxe vakanties nauwelijks van toepassing.

Ga buiten het hoogseizoen op vakantie

Een andere goede tip is buiten het hoogseizoen naar Corsica te gaan. We begrijpen dat dit niet altijd lukt door de schoolvakanties, maar mocht je tijd hebben het eiland in mei of oktober te bezoeken dan betaal je vaak minder. Het weer is in deze maanden nog verrassend aangenaam.

Kijk buiten de populaire plaatsen

Veel luxe accommodaties bevinden zich rondom populaire badplaatsen zoals Calvi en Porto-Vecchio. Kijk je buiten deze bestemmingen, dan kun je soms betere voorzieningen voor minder geld vinden. We raden je aan om in onze vakantiezoeker eens te kijken naar de kleinere en minder toeristische dorpen zoals Linguizetta, San Nicolao of Coggia.

Bespaar op je vlucht of overtocht

Samen met de accommodatie zelf, is de reis naar Corsica de grootste kostenpost van je vakantie. Lees daarom ook eens onze artikelen over het vinden van een goedkope vlucht of een goedkope overtocht. Zo houd je meer geld over voor je luxe vakantie op Corsica!
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*