Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Camping Pertamina Village U Farniente in Bonifacio

Wat heeft Corsica jou te bieden? Denk eens aan kristalhelder water, witte zandstranden, steile witte rotsen en romantische baaien, dat klinkt niet verkeerd toch? Een stad die voor een deel boven de zee zweeft en een uniek landschap. Je vindt het allemaal in de omgeving van het vakantieresort Camping Pertamina Village U Farniente in Bonifacio. Hier valt genoeg te beleven en te ontdekken. Maar het is vooral een plek om te genieten. Je leest er meer over in dit artikel.

Camping-Pertamina-Village-U-Farniente-in-Bonifacio

Een prachtige camping op een unieke locatie

De Camping Pertamina Village U Farniente Bonifacio ligt tussen het struikgewas, de oleanders en honderd jaar oude olijfbomen. Er zijn huuraccommodaties, maar ook kampeerplekken. Op de camping zijn genoeg faciliteiten, zoals een bijzonder waterpark, sportvelden en speeltoestellen.

Ontspanning vind je bij de animatie voor alle leeftijden, zoals thema- en dansavonden. Maar gewoon genieten in het pizzeria restaurant of aan de bar, dat kan natuurlijk ook.

Camping-Pertamina-Village-U-Farniente-in-Bonifacio-terras

Het indrukwekkende Bonifacio

Buiten de camping valt er ook genoeg te beleven. Zoek bijvoorbeeld de gezelligheid op in de bijzonder stad Bonifacio. Lekker slenteren door de sfeervolle straatjes in de oude stad, genieten van het weergaloze uitzicht. Dure jachten bewonderen in de haven. Gezelligheid op één van de vele terrassen. Bekijk de stad ook eens vanaf de zee. Dit indrukwekkende beeld zal je niet snel vergeten. De prachtige kliffen en grotten zijn echt het bekijken waard, net zoals de rest van het mooie eiland.

Camping-Pertamina-Village-U-Farniente-in-Bonifacio-kampeerplek

De oude en sfeervolle stad Porto Vecchio ligt op slecht 30 km en is een aanrader. Ajaccio ligt op 130 km en Bastia op 170 km. De wegen zijn goed begaanbaar en onderweg valt er genoeg te zien. Vanuit Bonifacio kun je ook de ferry nemen naar Sardinië, met 50 minuten zit je op het Italiaanse eiland.

De camping scoort gemiddeld een 7 op Zoover en 4 sterren op Tripadvisor.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

  1. Hallo, welke route kan ik het beste nemen met de auto van chisonaccia naar het vliegveld van Ajaccio?
    Bij voorbaat dank.

    Groet, Sity

Laat uw reactie achter

*