Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Camping le Campoloro voor een heerlijke strandvakantie

Ben je op zoek naar een heerlijk rustige camping meteen aan het strand? Kijk dan eens naar le Campoloro vlakbij het stadje Cervione aan de Corsicaanse oostkust. Deze camping onderscheidt zich door de talloze voorzieningen. Een aanrader wat ons betreft!

Camping-le-Campoloro

Overnachtingsmogelijkheden op de camping

Vanzelfsprekend is het mogelijk je eigen tent of caravan mee te nemen en tussen de bomen op het kampeerterrein te overnachten. Je kunt dan gebruik maken van alle voorzieningen van de camping en toch weinig geld uitgeven.

Wil je iets meer comfort? Dan biedt le Campoloro ook volledig ingerichte bungalows en stacaravans inclusief badkamer en keuken. De kleinste zijn geschikt voor 2 personen, de grootste voor 6. Een voordeel van deze bungalows en stacaravans is dat ze ver bij elkaar vandaan staan. Zo heb je dus meer rust en privacy.

Camping-le-Campoloro-bord

De voorzieningen

Le Campoloro is een camping waar je je niet snel hoeft te vervelen. We hebben hier een kleine greep uit de voorzieningen voor je onder elkaar gezet:

  • Een restaurant met Corsicaanse specialiteiten
  • Een supermarkt met dagelijks vers brood
  • Maar liefst 3 verschillende zwembaden
  • Een kleine sportschool met machines
  • Een lounge met gratis draadloos internet
  • Een speeltuin voor kleine kinderen

Ben je tijdens je vakantie graag sportief? Dan kun je op de camping terecht voor tafeltennis, strandvolleybal, waterpolo, paardrijden, duiken, kanoën en wandelen. ‘s Avonds is er in de gezellige bar aan het strand een DJ die onder meer Corsicaanse muziek draait.

Camping-le-Campoloro-speeltuin

Wat is er in de omgeving te zien?

Op het kampeerterrein van le Campoloro is dus genoeg te doen voor wanneer je een rustige, ontspannen vakantie wilt. Uitstapjes in de omgeving zijn echter ook zo gemaakt. Cervione enkele kilometers uit de kust is een schilderachtig stadje met een barokke kathedraal uit 1745. Als je de N198 naar het zuiden volgt, ben je binnen een half uur ook in Aléria waar je ruïnes uit de tijd van de Romeinen kunt bekijken.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*