Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Breng je tijd op Corsica door in een 4-sterrenhotel

Goedkoop kamperen op Corsica is misschien erg aantrekkelijk, maar soms wil je toch net even wat meer luxe en comfort. We raden je in dat geval aan eens te kijken naar hotels op Corsica met 4 sterren. Je kunt dan rekenen op uitstekende voorzieningen, terwijl de kosten toch nog binnen de perken blijven.

4-sterren-hotel-op-Corsica

Waar vind je 4-sterrenhotels op Corsica?

Er zijn in totaal ongeveer 40 hotels op Corsica met 4 sterren. Het overgrote deel hiervan vind je in de hoofdstad Ajaccio, in de buurt van de stranden van Porto-Vecchio of aan de Balagne. De Balagne is de populaire kuststreek in het noordwesten van het eiland die strekt van Calvi tot L’Île Rousse.

Daarnaast zijn er nog enkele 4-sterrenhotels verspreid over het eiland in de dorpen. Dit zijn vaak kleinere hotels die door een perfecte locatie aan het strand en eersteklas voorzieningen toch 4 sterren vergaard hebben.

Waarom een 4-sterrenhotel?

Een 4-sterrenhotel biedt een aantal voordelen ten opzicht van andere vormen van accommodatie. We zetten er hier een aantal op een rij:

  • Uitstekende locaties, in veel gevallen meteen aan het strand
  • Voorzieningen zoals een tennisbaan, sauna en bibliotheek
  • Professioneel personeel dat je met alles verder kan helpen

Badkamer-4-sterren-hotel-St-Florent

Ook niet onbelangrijk is tenslotte dat een 4-sterrenhotel bijna dezelfde voorzieningen biedt als een 5-sterrenhotel, maar meestal toch een merkbaar lagere prijs biedt.

Tip!

Vind je een 4-sterrenhotel toch wat aan de dure kant? Overweeg dan enkel de laatste dag van je vakantie er een nacht in door te brengen. Zo kun je voordat je aan de terugreis naar Nederland begint in luxe en comfort terugkijken op je vakantie.

4-sterren-hotel-op-Corsica-zwembad
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*