Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Beleef zon, zee en comfort bij Camping Galeria op Corsica

Ben je op zoek naar een eenvoudige camping aan de noordwestkust van Corsica, waar alle basisvoorzieningen goed zijn? Wil je ook dicht in de buurt van het strand zijn en winkels of restaurants in de stad naast je camping op loopafstand hebben? Als je bovendien verwacht dat je ook kunt genieten van sportieve activiteiten en dichtbij een aantal mooie bezienswaardigheden bent, dan is Galeria een goede keuze. Maak kennis met Ideal Camping Galeria.

Camping-Ideal-Galeria

Faciliteiten

Ideal Camping Galeria ligt op 100 meter afstand van de zee en op 200 – 300 meter loopafstand van winkels en het centrum van Galeria. Het is een eenvoudige, op terrassen gebouwde camping met voldoende beschutting door bomen. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en netjes onderhouden. Camping Galeria heeft een gezellig terras en vriendelijke bediening. Je treft hier zowel caravans als tenten aan, gezinnen die hier langere tijd verblijven of reizigers die hier een tussenstop maken. Huisdieren zijn toegestaan en als je kleine kinderen hebt, is er voor hen opvang als je er even alleen op uit wilt.

Activiteiten

Op het mooie strand van Galeria komt de watersporter geheel aan zijn trekken. je kunt hier snorkelen, maar ook duiken. Je kunt jetski’s huren en windsurfen, maar ook de zee trotseren in een kano of kajak. Wil je niet het water op, maar wel avontuur beleven, ga dan bergbeklimmen onder begeleiding. Degene die aan het water wil zitten en helemaal tot rust wil komen, werpt zijn hengel uit en heeft snel beet.

Camping-Ideal-Galeria-plaats

Bezienswaardigheden in de buurt

Dit noordwestelijke deel van Corsica staat bekend om zijn ruige natuurschoon. De Fango-vallei is indrukwekkend, woest en beschikt over een aantal goede plekken om te zwemmen in zoetwater. Beklim de Paglia Orba en geniet van een adembenemend uitzicht.

Wil je een mooi natuurreservaat bezoeken? Ga dan zeker naar het natuurreservaat van Scandola, waar je onder de indruk raakt van de rode granietrotsen en de vele aalscholvers en visarenden. Neem een duik in het water en geniet van de ongerepte onderwaterwereld.

Wil je een kampeervakantie op Corsica op een plek waar voor elk wat wils is? Dan zou Ideal Camping Galeria wel eens een hele mooie vakantiebestemming voor je kunnen zijn.

Scandola-Natuurreservaat-Corsica
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*