Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

3 populaire vakantieparken in Noord-Corsica

Corsica kent een groot aanbod van vakantieparken, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. We helpen je daarom op weg door 3 uitstekende vakantieparken in het noorden van het eiland op een rij te zetten. Stuk voor stuk beschikken ze over goede voorzieningen en een prima locatie.

Bastia

Résidence Maristella in Algajola

Wil je naar een vakantiepark maar dan zonder overvol zwembad en schreeuwende, rondrennende kinderen? Dan is Résidence Maristella een aanrader. Dit is een klein vakantiepark met slechts 6 zeer ruime villa‘s. Elke villa heeft een eigen tuin, een volledig ingerichte keuken en 2, 3 of 5 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Bovendien zijn de villa’s luxueus ingericht, waardoor je het comfort van thuis hebt.

Vakantiepark-Residence-Maristella-Algajola

Résidence Maristella ligt slechts 150 meter van een langgerekt zandstrand aan een schitterende baai. Aan het westelijke uiteinde van dit strand vind je het oude stadje Algajola waar je ook inkopen kunt doen. Verder zijn er enkele rotsachtige bergen en een glooiend agrarisch achterland.

Prijs: v.a. € 1.110 per villa per week (incl. schoonmaak, elektriciteit, bedlinnen, schadeverzekering).

Vakantiepark-Residence-Maristella-Algajola-zwembad

Résidence Cala Bianca in Borgo

Wil je tijdens je vakantie in Corsica zoveel mogelijk van het strand genieten? Dan kunnen we Résidence Cala Bianca in Borgo aanbevelen. Het ligt op een smalle landstrook tussen de Tyrreense Zee en de Lagune van Biguglia. Een uitstapje naar de elegante havenstad Bastia is zo gemaakt, terwijl het vliegveld ook op slecht 10 minuten rijden ligt.

Vakantiepark-Residence-Cala-Bianca-Borgo

Résidence Cala Bianca onderscheidt zich verder door de schaduwrijke opzet met veel bomen en gezellige villa’s die onderdak bieden aan 2 tot 8 personen. Recreatiemogelijkheden, draadloos internet, een groot zwembad, een winkeltje en een restaurant behoren onder meer tot de voorzieningen.

Vakantiepark-Residence-Cala-Bianca-Borgo-zwembad

Bij de bakkerij in het vakantiepark kun je tenslotte iedere dag vers stokbrood halen!

Prijs: v.a. € 419 per appartement per week.

Vakantiepark-Residence-Cala-Bianca-Borgo-inrichting

Les Villas Saint-Florent

Zoek je in plaats van meteen aan het strand een vakantiepark in een rustige omgeving. Kijk dan naar Les Villas Saint-Florent. Ondanks de naam ligt het niet in Saint-Florent zelf, maar net buiten Oletta 2 kilometer naar het zuiden. De omgeving kenmerkt zich door ruige bergen, oude zilvermijnen en nog oudere kloosters.

Vakantiepark-Les-Villas-Saint-Florent

De villa’s zijn opvallend luxueus afgewerkt en beschikken over voorzieningen zoals een vaatwasser, een grote oven en airconditioning. Ook heb je een eigen balkon en een kleine tuin. Ideaal dus voor als je een wat comfortabele woning in een rustige omgeving op prijs stelt.

Prijs: v.a. € 1106 per appartement per week. Meer informatie op de website van Vakantiehuizen-Frankrijk.

Vakantiepark-Les-Villas-Saint-Florent-terras

Vakantiepark-Les-Villas-Saint-Florent-interieur
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

  1. Beste,

    In september zouden we graag op vakantie gaan naar Corsica. We zouden de boot nemen in Marseille om de overtocht te doen. Kan u een hint geven wanneer we ons ticket voor de boot op een zo goedkoop mogelijke manier kunnen kopen en bij welke maatschappij?

    Mvg

    • Hoi Chantal,

      We hebben geen hint wanneer tickets echt goedkoop zijn. Vaak zie je wel in het begin van het seizoen dat je vroegboekkorting krijgt, maar dat is niet elk jaar. Later in het seizoen zitten veerboten vaak al vol, dus last minutes zijn niet altijd beschikbaar.

Laat uw reactie achter

*