Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Zoek goedkope vliegtickets naar Ajaccio

De luchthaven van de Corsicaanse hoofdstad Ajaccio is de grootste van het eiland. Door de centrale locatie is het de meest voor de hand liggende luchthaven om het westen of de binnenlanden van Corsica te bezoeken. We geven je hieronder enkele tips om goedkope vliegtickets naar Ajaccio te vinden. Zoek en boek hier je vliegtickets naar Corsica.


Zoek-goedkope-vliegtickets-naar-Ajaccio

Wacht niet te lang met reserveren

We hebben je het op onze website al vaker aangeraden. Wanneer het op het reserveren van vliegtickets aankomt, kun je er maar beter zo vroeg mogelijk bij zijn. Voor de zomervakantie is dat in de loop van januari. De goedkoopste vliegtickets naar Ajaccio zijn het snelst uitverkocht.

Wees flexibel

Veel Nederlanders vliegen in het weekend naar Ajaccio en gaan in het weekend weer terug. Kijk daarom ook eens naar doordeweekse vluchten. Deze kunnen soms goedkoper uitpakken. Vind je een goedkope vlucht buiten het weekend? Controleer dan wel even of dit aansluit bij de dagen dat je je accommodatie kunt boeken.

Kijk naar last-minutes

Soms lukt het niet op tijd te reserveren of heb je in de winter nog geen plannen naar Corsica te gaan. In dat geval kun je nog altijd naar goedkope last-minutes naar Ajaccio kijken. Bedenk wel dat je in dat geval soms moet overstappen. Dat is iets wat je voor een goedkope last-minute naar Ajaccio over moet hebben.

Boek een vlucht van Transavia

Transavia is de enige luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Ajaccio aanbiedt. Soms komen ze met leuke aanbiedingen. Een directe vlucht van Amsterdam naar Ajaccio duurt 2 uur.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*