Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Zoek een vakantiehuis op Corsica bij particulieren

Een vakantiehuis is een van de populairste accommodaties op Corsica. Een groot deel van de vakantiehuizen op het eiland is alleen niet onderdeel van een commercieel vakantiepark, maar wordt juist particulier verhuurd. Waar moet je zoal rekening mee houden?

Zoek-een-vakantiehuis-op-Corsica-bij-particulieren

De voor- en nadelen van huren bij particulieren

Huur je bij particulieren, dan ben je vaak iets goedkoper uit. Bovendien vind je particuliere vakantiehuizen soms op locaties ver weg van de drukke toeristische centra. Dit geeft je een unieke kans het leven op Corsica van dichtbij te ervaren. Met een beetje geluk heb je zelfs vriendelijke verhuurders die je talloze tips voor in de omgeving kunnen geven!

Zit je ver van de populaire toeristische plaatsen, dan betekent dit echter ook dat je soms verder moet rijden naar de supermarkt of bakkerij. Houd hier dus rekening mee en kijk eventueel naar de mogelijkheden een auto te huren.

Zoek-een-vakantiehuis-op-Corsica-bij-particulieren-v2

Waar moet je op letten?

In een vakantiehuis verblijven ieder jaar veel minder gasten dan op een groot vakantiepark of op een camping. Hierdoor is er vaak minder informatie te vinden en zul je zelf wat meer onderzoek moeten doen. Wij raden je in ieder geval aan naar het volgende te kijken:

  • Zijn er voldoende foto’s om een goede indruk te krijgen?
  • Zoek het vakantiehuis op op de kaart. Hoe ver ligt het van de winkels?
  • Zoek naar recensies van gasten die je voorgingen

Houd er wat betreft de recensies van andere gasten tenslotte wel rekening mee, dat de meeste toeristen op Corsica uit Italië of van het Franse vasteland komen. Kun je geen recensies in het Nederlands vinden, dan betekent dit niet meteen dat het vakantiehuis een slechte keuze is!
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*