Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Zoek een goedkope vlucht naar Bastia

Wil je Corsica van zijn meest veelzijdige kant meemaken? Vlieg dan naar Bastia in het noordoosten van het eiland. Dit is de tweede stad van Corsica. We vertellen je hieronder eerst waarom we een vlucht naar Bastia aanraden en daarna hoe je een goedkope vlucht vindt.

Zoek-een-goedkope-vlucht-naar-Bastia

Waarom een vlucht naar Bastia?

Door het vliegtuig naar Bastia te nemen, ga je een veelzijdige vakantie tegemoet! Zo is Bastia niet alleen een mooie stad met een schilderachtige haven, maar ook in de omgeving is veel te zien. Hieronder enkele van onze aanraders:

  • De stranden langs de Tyrreense Zee, letterlijk op loopafstand van het vliegveld
  • Tientallen schitterende Corsicaanse dorpjes zoals Vescovato en Penta-di-Casina
  • Cap Corse, een rotsachtig schiereiland met veel middeleeuwse ruïnes
  • De regio Moriani iets naar het zuiden waar je beroemde kastanjebossen vindt

Kortom, vanaf Bastia hoef je nooit ver te reizen voor een heerlijk gevarieerde vakantie. Corsica op zijn best dus!

De mogelijkheden

Wel goed om te vermelden is dat er vanaf Schiphol geen rechtstreekse vluchten naar Bastia zijn. Je zult hiervoor moeten uitwijken naar Düsseldorf, Keulen of Brussel. Deze luchthavens zijn voor veel Nederlanders goed te bereiken. Vlieg je toch liever vanaf Schiphol? Houd dan rekening met een korte tussenstop in Frankrijk.

Wacht ook niet te lang met het boeken van je vlucht. Meestal wordt in de loop van januari begonnen met de verkoop van vliegtickets voor de zomer. Wacht je te lang, dan loop je de kans dat er alleen nog dure tickets over zijn.

Gebruik een prijsvergelijker

Tot slot raden we je aan een prijsvergelijker te gebruiken voor het boeken van je vlucht naar Bastia. Zelf hebben we goede ervaringen met Schipholtickets.nl. Dit is een grote en betrouwbare prijsvergelijker voor vliegtickets van Nederland, waarbij je zeker weet dat je de laagste prijs betaalt.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*