Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Vliegen van Brussel naar Corsica

De Vlaamse lezers van onze website weten het natuurlijk al een poosje en ook steeds meer Nederlanders maken gebruik van de luchthaven van Brussel (Zaventem) om naar Corsica te vliegen. De Belgische hoofdstad kent in het hoogseizoen namelijk een aantal rechtstreekse vluchten naar het eiland. We zetten alles even voor je op een rij.

Vliegen-van-Brussel-naar-Corsica

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

De volgende luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten aan van de Brusselse luchthaven Zaventem naar Corsica. Tussen haakjes hebben we de bestemmingen op Corsica voor je vermeld.

Zoals je ziet heb je 3 verschillende vliegmaatschappijen om uit te kiezen, waarbij vooral Brussel Airlines veel mogelijkheden biedt.

Vliegen-van-Brussel-naar-Corsica-Jet-Air

De vlucht naar Calvi is een nieuwe die begint op 30 mei 2015. Denk er tenslotte aan dat het telkens gaat om vluchten in het hoogseizoen. Hierbuiten is het met deze vliegmaatschappijen niet mogelijk te vliegen van Brussel naar Corsica.

Reserveer van tevoren

Aangezien Corsica een populaire vakantiebestemming is, zijn de beschikbare stoelen vaak snel uitverkocht. Op tijd boeken is daarom belangrijk. We raden je aan dit te doen via een vergelijkingswebsite zoals het Nederlandse Vliegwinkel. Je kunt dan in één oogopslag de tarieven met elkaar vergelijken.

Bier-halen-op-vliegveld-Zaventem

Vliegwinkel is aangesloten bij de ANVR en de SGR, wat de site betrouwbaarder maakt dan een willekeurige buitenlandse prijsvergelijker.

Een auto huren bij aankomst

Door alleen de vlucht te boeken ben je natuurlijk nog niet op plaats van bestemming. Ligt deze wat verder bij het vliegveld vandaan en ben je ook van plan meer van Corsica te zien? Dan is het aan te raden een auto te huren. Dit is mogelijk op alle vliegvelden van Corsica en we hebben er op deze website al een aantal artikelen aan besteed.

Winkels-Zaventem
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*