Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Vakantiepark Mare e Monti op Corsica

De Golf van Valinco is een leuke bestemming voor een vakantie aan de westkust van Corsica. Je vind hier schitterende stranden en veel mogelijkheden te zeilen. Wat accommodaties betreft is het vakantiepark Mare e Monti in het dorpje Porto Pollo onze aanrader. Je overnacht dan in een sfeervolle houten bungalow.

Vakantiepark Mare e Monti Porto Pollo Corsica villa

Wat kun je verwachten in het vakantiepark?

Niet iedereen heeft tijdens de vakantie behoefte aan een groot vakantiepark met tientallen voorzieningen. Kom je gewoon naar Corsica om van de rust en de natuur te genieten, dan volstaat een aangename plaats om te eten en te slapen vaak al.

Dit is precies waarom we vakantiepark Mare e Monti aanraden. De opzet is hier simpel gehouden. Zo vind je op het terrein minder dan 30 houten bungalows, waarbij 3 of 2 kamers de enige keuze is die je hoeft te maken. Stuk voor stuk beschikken deze bungalows over de volgende voorzieningen:

 • Een keuken met koelkast en magnetron
 • Een moderne badkamer met douche en toilet
 • Een terras of balkon met uitzicht op de baai

Blijf je langer? Dan kun je door iets meer te betalen een wasmachine en televisie erbij krijgen, maar voor veel vakantiegangers is dit misschien niet eens nodig. Je komt immers naar Corsica om van het eiland te genieten en niet om televisie te kijken.

Blijf je korter? Overweeg dan te overnachten in wat Mare e Monti als hun hotelkamers omschrijft. Deze bevinden zich ook in bungalows, maar hier heb je telkens slechts één kamer, met badkamer maar zonder keuken.

Vakantiepark Mare e Monti Porto Pollo Corsica villas

Porto Pollo en omgeving

Op onze pagina over Porto Pollo lees je meer over de omgeving. Goed om te weten is dat de Spar-supermarkt schuin tegenover het vakantiepark ligt en er genoeg mogelijkheden zijn om te zeilen, duiken of mountain-biken. Het strand ligt op 50 meter afstand.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

 1. an en Henk van de Rijt zei:

  Lijkt ons een mooie plek om ook de westkust te bezoeken.
  We zijn net terug – 3 juni – en hebben met de auto met caravan helaas de westkust niet gezien.
  En alleen de N-weg volgen was voor ons al spannend genoeg …..

  Henk en An

  • diana weemaes zei:

   hoi An en Henk, wij hebben vorig jaar een rondreis gedaan, en de westkust vinden wij het mooiste, we raden jullie aan om die zeker nog eens te bezoeken! alvast goede reis! groetjes diana

Laat uw reactie achter

*