Slapen in een bed & breakfast in Ajaccio?

Een bijzondere stad van elegantie en verleiding; zo is Ajaccio. De stad straalt een trotse zelfverzekerdheid uit, zonder in te boeten op romantiek. De omgeving biedt voldoende mogelijkheden om deze aangename stad te verkennen. Zo zijn er verschillende bed & breakfasts. Hieronder noemen we er een paar.

Slapen-in-een-bed-breakfast-in-Ajaccio

Kwalitatief aanbod

In de omgeving van Ajaccio zijn maar liefst 350 Bed and Breakfasts of pensions te vinden. Corsica heeft een goede naam op gastvrijheid hoog te houden, dus het merendeel van deze verblijven zijn van een gedegen kwaliteit. Dit bewijzen ook vele beoordelingen van gasten.

Wat een pension of Bed and Breakfast voor heeft op een hotel of camping is dat het de mogelijkheid biedt het Corsicaanse leven te ervaren. De verblijven worden vaak gerund door een familie en in sommige verblijven kun je zelfs deel uit maken van het dagritme van de gastfamilie.

Verder is de Bed and Breakfast Ajaccio vaak gesitueerd op bijzondere plekken, waar eerder de echte lokale cultuur te ontdekken valt.

Bed & breakfasts

In Ajaccio is er een veelzijdig aanbod. Zo is er Villa Cardellini, een verblijf met een voortreffelijke gastheer. Het is een Bed and Breakfast die naam gemaakt heeft de hoogste standaard na te streven. Het interieur is modern en ruimtelijk. Het heeft uitstekende faciliteiten en bovendien is het een rustige plek met een inspirerend uitzicht.

Villa-Cardellini-Corsica

Domaine Villas Mandarine is een accommodatie die dicht bij het strand ligt. Het ligt buiten Ajaccio, maar de hoofdstad is eenvoudig te bereiken. Het verblijf kent een modern interieur en is volledig uitgerust met de benodigde faciliteiten. Een mooi pluspunt is de privétuin, dat deel uitmaakt van een groot park. Hier is Wifi, air-conditioning en tv gratis beschikbaar en wordt elke dag het bedlinnen verschoond.

Een buitengewoon verblijf is Villa Casa Bianca, een landelijke Bed and Breakfast in het overdadige groen van het eiland. Met een privétuin en een prachtig uitzicht over de baai is dit een oase van rust en schoonheid.

In een bergdorpje in La Castagniccia ligt op 8 kilometer van het strand Maison Borghetti. Deze Bed and Breakfast combineert ouderwetse charme met modern comfort. Het is een 18e eeuws gebouw met stijlvolle kamers en uitzicht over de vallei. Vanuit hier zijn fabelachtige wandeltochten te maken. De veeltalige eigenaren van Maison Borghetti garanderen een prettig verblijf.

Maison-Borghetti-Corsica

Een ander hoogtepunt is A Muredda, een goedverzorgd pension met een weelderig uitzicht. Hier is volledig te ontspannen en te genieten van de fantastische gerechten.

A Muredda Calvi Corsica b&b

Met een buitenzwembad en prachtig vormgegeven knusse huisjes is Les Jardins de Mathieu een genot om in te verblijven. Te midden van de prachtige natuur is hier te genieten van de ontspannen sfeer en luxueuze faciliteiten. Een prima uitvalbasis om cultuur en natuur van het eiland te ontdekken.

Les-Jardins-de-Mathieu-b&b-op-Corsica

Of heb jij nog een tip?
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

  1. Er zijn grote bosbranden geweest deze zomer op corsica, kunt U ook aangeven welke streken zijn getroffen?

Laat uw reactie achter

*