Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Restaurants in de Balagne: 2 tips

De Balagne is een gezellige regio in Noord-Corsica. Het gebied heeft de vorm van een groot amfitheater en is een vruchtbaar landschap met bergen en woonhuizen. Als je besluit dit gebied te bezoeken hebben wij 2 leuke tips voor restaurants. Dit zijn I Scalini en U Mulinu. Lees hieronder meer.

20140121-Restaurants-in-de-Balagne-2-tips

I Scalini

De panoramaterrassen van het kleine restaurant I Scalini liggen hoog boven vlakbij Sant’Antonino. Hier vind je mozaïektafels en allerlei kussens die je een behaaglijke sfeer geven. De verschillende trappen leiden je naar de top van de heuvel en geven je vanaf daar een mooi 360 graden uitzicht. De mensen die je zijn voorgegaan beoordelen het eten als zeer goed.

Hieronder enkele reacties van Tripadvisor:

  • “Mooie plek, het eten, het uitzicht en de sfeer was perfect. Eten niet voor kinderen. Prijs niet zo goedkoop maar de moeite waard. Verwijs zeker mijn vrienden hier.”
  • “Zelfs als het eten matig was, zou het uitzicht zelf een ‘uitstekend’ waardering van mij hebben verdiend! Maar het eten was vrij goed ook, en de ‘grote salades’ waren echt heel groot, met een goede variëteit aan Corsicaanse lekkernijen!”

U Mulinu

Het U Mulinu in Feliceto is een traditioneel restaurant. Voor € 35 heb je een vast menu, aperitief en wijn. Één van de bekendste personen is Joseph Ambrosini, bekend als ‘Jose’, en je ziet hem in de avonduren de show stelen. Hieronder hebben we een video toegevoegd waar je Joseph in actie ziet!


Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*