Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Quai Landry, de gezelligste plek van Calvi

Wanneer je Calvi bezoekt mag je deze levendige boulevard absoluut niet overslaan. Quai Landry is vooral in de zomermaanden druk bezocht, dan stikt het hier van de mensen en is het super gezellig. De boulevard verrast je met hotels, cafés en restaurants gecombineerd met palmen en kleurige luifels. Voor veel mensen is het de gezelligste plek van Calvi. In dit artikel vertellen je meer over Quai Landry. 

Quai-Landry-Calvi

Hier is het pas echt vakantie vieren voor veel mensen. Leun achterover en geniet van een lekker drankje op het terras en bekijk de boten of andere voorbijgangers. Niet voor niks brengt menig Corsicaan of sommige toeristen soms uren door op deze boulevard.

Voor wie niet alleen maar wil zitten, is er ook nog wat te zien bij Quai Landry. Onder de citadel aan het eind van de boulevard staat de Tour du Sel, een middeleeuwse uitkijkpost die ooit werd gebruikt als zoutopslagplaats. Verderop staat de vuurtoren die de ingang van de haven domineert. Je kan hier ongetwijfeld mooie foto’s maken.

Alvast veel plezier en genietse!

Quai-Landry-Calvi-vanaf-de-kade

Quai-Landry-Calvi-vanaf-de-citadel

Quai-Landry-Calvi-met-boten

Quai-Landry-Calvi-in-de-avond

Credits foto’s: Marlene, Lori Branham, Markus Moning en Dany Tolenga
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*