Puur Corsicaans genieten in villa resort La Domaine de Murtoli

Kom tot rust en geniet in je eigen landhuis van de Corsicaanse zee en een grote variatie aan landschappen. Op onze pagina villa’s op Corsica krijg je meer informatie en in dit artikel lees je alles over villaresort La Domaine de Murtoli.

Villas-La-Domaine-de-Murtoli-Corsica

Dit is vakantie in zijn meest pure vorm, zonder afstand te hoeven doen van moderne gemakken. In de modern gerestaureerde landhuizen en herdersverblijven van La Domaine de Murtoli ga je genieten van misschien wel het mooiste landschap van geheel Corsica.

Vanuit je eigen villa ben je één met het land en zijn omgeving. Voor zowel rust zoekende als actieve vakantiegangers heeft villa resort La Domaine de Murtoli heel veel te bieden. Ben je al geïnteresseerd?

Villa resort La Domaine de Murtoli

Het is niet voor niets dat deze streek in Zuid-Corsica al sinds de prehistorie bewoond is. De zee is dichtbij, er zijn mooie glooiende heuvels, bergen, bronnen, grotten, meren en bossen. Villa resort La Domaine de Murtoli bestaat uit tot villa’s verbouwde landhuizen en ‘bergeriés’, de typisch Franse herdersverblijven in de vrije natuur.

Wat heeft villa resort te bieden?

Je vindt er villa’s in de buurt van de zee en villa’s meer de binnenlanden in. Op het terrein, waar je in principe met je gezin of vrienden een villa huurt, is een boerderij, bars en een aantal restaurants waar je kunt genieten van pure natuurlijke streekproducten.

Wil je deelnemen aan activiteiten? Paardrijden door de Zuid-Corsicaanse heuvels is een aanrader, of een bezoek aan een mooie golfbaan. Of misschien een wellness-dagje?

Vakantie en educatie

Je gaat wellicht niet alleen op vakantie om te genieten, maar ook om wat te ervaren door te leren. Vanuit villa resort La Domaine de Murtoli is het mogelijk om aan een archeologische tour deel te nemen, of aan boottochten met kajak of traditionele vissersboot.

Maar misschien wil je wel wat meer weten van de plaatselijke vegetatie en de verse kruiden die overal groeien?

Een mooie omgeving

In principe heeft het terrein van villa resort La Domaine de Murtoli je alles te bieden. Wil je de gezelligheid van een Corsicaanse stad ervaren, ga dan naar het nabijgelegen Bonifacio. Lees ook ons artikel over luxe, comfort en genot van een villa op Corsica.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*