Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Ontspannen in een resort op Corsica

Wil je tijdens je vakantie naar Corsica vooral genieten en alle voorzieningen binnen handbereik hebben? Dan raden we je aan in een van de vele resorts op het eiland te verblijven! We vertellen je hieronder wat je kunt verwachten en hebben ook nog een aantal aanraders voor je.

Ontspannen-in-een-resort-op-Corsica

Voorzieningen op een resort

Een resort is vergelijkbaar met een vakantiepark, met het verschil dat het terrein alleen voor gasten toegankelijk is. Voorzieningen zoals luxe zwembaden, restaurants, sportscholen en sauna’s zijn vaak standaard inbegrepen. Op Corsica krijg je er meestal ook een exclusief deel van het strand bij. Hierdoor is het tijdens je vakantie nauwelijks nodig het resort te verlaten.

Twijfel je of een verblijf op een resort op Corsica wat voor jou is? Kijk dan of je de volgende vragen met “ja” kunt beantwoorden. In dat geval is een resort wat voor jou!

  • Vind je het fijn dat alle voorzieningen en eetgelegenheden op loopafstand zijn?
  • Zoek je een rustig strand waar je niet om een plek hoeft te vechten?
  • Stel je professioneel personeel dat alle tijd voor je heeft op prijs?
  • Wil je tijdens je vakantie vooral genieten en niet zozeer het eiland verkennen?

ClubMed-Corsica

Aanbevolen resorts op Corsica

Op Corsica bevinden zich enkele tientallen resorts, waarbij vooral die van Club Med en Radisson Blu populair en luxueus zijn. Je vindt ze aan de westkust bij Ajaccio en Cargèse en aan de noordkust bij Sant’Ambroggio, iets ten oosten van Calvi.

Kijk ook op:

Zelf vinden we ook het Adonis Citadelle Resort in St.-Florent een aanrader. Deze is wat goedkoper, maar heeft toch uitstekende voorzieningen en een mooie locatie aan de rand van het stadje.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*