Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Natuurreisgids Corsica: perfect voor de natuurliefhebber

De Guide des merveilles de la nature zijn populaire Franstalige reisboeken waarbij de nadruk ligt op informatie over natuurlijke bezienswaardigheden. Er is ook een boek in deze reeks over Corsica geschreven, door Frédérique Roger en Fabrice Milochau. De Nederlandse vertaling, simpelweg Natuurreisgids Corsica genoemd, is zonder meer aan te bevelen als je naar Corsica reist om van de natuur te genieten.

Natuurreisgids-Corsica-perfect-voor-de-natuurliefhebber

Inhoud van het boek

De Natuurreisgids Corsica bespreekt 47 verschillende natuurlijke bezienswaardigheden op het eiland. Hieronder vind je veel bekende bestemmingen zoals de Calanques de Piana, maar ook een groot aantal waarover op het internet weinig informatie te vinden is. Per bezienswaardigheid bevat het boek enkele foto’s, een routebeschrijving, een kaart, uitgebreide achtergrondinformatie en tips voor foto’s en wandelingen.

Bergen-op-Corsia-in-binnenland

Het enige echte nadeel van het boek is dat het iets te groot is om mee te nemen in de rugzak. Het telt namelijk 200 pagina’s en het formaat is ook vrij fors. De Natuurreisgids Corsica is daarom beter geschikt om ‘s avonds in je vakantiehuisje te raadplegen, bijvoorbeeld wanneer je de plannen voor de volgende dag maakt.

Beschikbaarheid

De Natuurreisgids Corsica wordt in Nederland uitgegeven door Kosmos Uitgevers. De laatste druk is van 2006, waardoor het lastig kan zijn het boek te vinden. We raden je aan eens te kijken op websites waar tweedehands boeken worden aangeboden. Ook de grotere, in reisboeken gespecialiseerde boekenwinkels kunnen je waarschijnlijk wel verder helpen.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

  1. Tis een fantastisch boek. Helaas nergens meer te krijgen. Ik heb em uiteindelijk in de bieb besteld… via andere filialen heb ik em uiteindelijk in handen gekregen.

    En alles gekopieerd voor eigen gebruik. Volgende week gaan we er flink gebruik van maken!

Laat uw reactie achter

*