Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Naturistencampings: Les Eucalyptus en U Furu

Naturistencampings zijn er op Corsica genoeg. Ideaal dus voor de mensen die zo vakantie willen vieren. In dit artikel bespreken we camping Les Eucalyptus en U Furu. Hier kan je meer lezen over Riva Bella en Centre de vacance Bagheera. Of lees meer over La Chiappa en Corsica Natura.

Les-Eucalyptus-en-U-Furu

In het eucalypte bos: camping Les Eucalyptus

In het dorp Linguizzetta, vind je een tweede naturistencamping: Les Eucalyptus, village naturiste. Gelegen in het hart van een eucalyptus bos is dit vakantiedorp 10 hectare groot met een 5 kilometer lang zandstrand, la Costa Serena. De plaatsen zijn schaduwrijk, net als de verschillende type bungalows die je kunt huren.

Op de camping kun je van alles doen. Ben je een actieve vakantievierder, geef je dan op voor de zeil-, surf of duikschool. Niet ver van de camping kun je ook kanoën, met paarden op pad of de bergen in.

Credits foto’s Les Eucalyptus

Les-Eucalyptus-camping

Ben je meer een liefhebber van rust en ontspanning? Les Eucalyptus heeft ook welness: yoga, massages en een sauna. Voor het eten kun je kiezen uit 5 restaurants, 6 bars en het voor het nachtelijk vertier gaan er 2 discotheken open.

Naturistencamping U Furu

Ben je op zoek naar een andere soort locatie? Misschien is naturistencamping U Furu dan iets. In het zuidoosten van Corsica, een paar kilometer van de kust, ligt dit vakantiedorp aan de rivier Furcone. Op de camping loop je zo naar mooie watervallen en natuurlijke baaien, uitvloeisels van de rivier.

Credits foto’s U Furu

U-Furu-bungalow

De spectaculaire omgeving maakt dit vakantiedorp voor naturisten tot een goede uitvalsbasis voor activiteiten als wandelen in de bergen en bergbeklimmen. Op het park nemen het zwembad en de bar een centrale plaats in. Je vindt hier ook de tafeltennistafel, volleybal- en badmintonveld.

In het restaurant en de bar kun je authentieke dranken als Corsicaans kastanje bier, en lokale gerechten kiezen. De camping telt 50 kampeerplekken, met soms een prachtig uitzicht over de zee. Bij de kampeerplaatsen is een groot sanitairgebouw met toiletten en douches.

U-Furu-zwembad

Ook kun je comfortabele authentieke huizen huren op U Furu. Op het schaduwrijke terras kun je heerlijk genieten van de rust en het prachtige landschap rond de camping.

U-Furu-natuur
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*