Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Met het vliegtuig naar Bastia

Bastia is dankzij de elegante haven, het ruige schiereiland Cap Corse en kilometerslange zandstranden een van de populairste bestemmingen op Corsica. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn het vliegtuig naar Bastia te nemen? Lees dan hieronder verder.

Vluchten-van-en-naar-Bastia-Corsica

Wil je de prijzen en beschikbaarheid controleren? Kijk dan op onze vliegticketspagina, waar je ook direct kunt boeken.

Vluchten naar Bastia in het hoogseizoen

De zomer is de beste tijd om Corsica te bezoeken. Je hebt in deze periode dan ook de keuze uit meerdere vluchten naar Bastia. We zetten ze hieronder per luchthaven van vertrek voor je op een rij.

Vanaf Amsterdam

Er zijn geen rechtstreekse vluchten van Schiphol naar Bastia, maar zowel de KLM als Air France bieden de mogelijkheid een overstap in Frankrijk te maken. Bij de meeste vluchten zal het gaan om Lyon, Marseille of Nice, waarbij de totale reisduur inclusief overstap tussen de 4 en 5 uur ligt. Een andere mogelijkheid is met Lufthansa te vliegen die een tussenstop maakt in Frankfurt.

Vliegtuig-op-Bastia-Airport-klaar-voor-vertrek

Vanuit België

Woon je in België of het zuiden van Nederland? Dan is de luchthaven van Brussel een goede keuze. Zowel Brussels Airlines, Lufthansa als Jetairfly bieden in het hoogseizoen namelijk rechtstreekse vluchten naar Bastia aan. Ook vanaf Luik kun je in de zomermaanden naar Bastia vliegen en wel met Corsica’s eigen luchtvaartmaatschappij Air Corsica.

Vliegveld-Bastia-Corsica-overdag

Vanuit Duitsland

Vanuit Duitsland kun je Bastia tenslotte zowel vanaf Düsseldorf als Keulen bereiken. De vluchten vanaf beide luchthavens worden verzorgd door de Duitse prijsvechter Germanwings die weer onderdeel van Lufthansa is.

Vliegveld-Bastia-Corsica-in-de-avond

Vluchten naar Bastia buiten het hoogseizoen

Buiten het hoogseizoen wordt het lastiger een goedkope vlucht naar Bastia te vinden. Je bent dan namelijk aangewezen op Air France en Air Corsica die enkel vanaf luchthavens in Frankrijk vertrekken. Wil je vanuit Nederland of België naar Bastia, dan is een tussenstop dus noodzakelijk.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*