Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Massif de l’Ospédale, een bijzondere rots in Zuid-Corsica

Achter Porto-Vecchio ligt een groot bos- en rotsgebied met mooie uitzichten op zee en goede wandelpaden. Hier ligt ook het dorp Ospédale, 800 meter boven zeeniveau. Vlakbij ligt de berg met dezelfde naam, Massif de l’Ospédale. Je kan hier genieten van een geweldig uitzicht. In dit artikel vertellen je meer over deze bezienswaardigheid

Massif-de-l-Ospedale-zuid-corsica

Je hebt hier uitzicht op een groot deel van de kustlijn beneden en hier starten een aantal wandeltochten. Zo beginnen veel routes in het gehucht Cartalavonu, 4 kilometer de heuvel op. Je kan dan naar de A Vacca Morta worden geleid, die ligt op 1315 meter hoogte. Houd je camera in de aanslag, want het uitzicht is hier prachtig.

Voorbij Ospédale strekt een bos met zeedennen zich uit over hele gebied en om het kunstmatige meer van Ospédale heen. Het hele gebeid maakt deel uit van het mooie Parc Naturel Régional.

Massif-de-l-Ospedale

Credits foto’s: Patrick Bouchenard en Christophe
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*