Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Luxe hotels op Corsica: genieten van je vakantie

Waar veel vakantiegangers op zoek zijn naar goedkope campings of vakantieparken, willen we in dit artikel eens stilstaan bij de luxe hotels op Corsica. Speciaal voor hen die willen genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft, zonder zich te moeten wagen aan het massatoerisme.

Ligbedden-en-luxe-hotel-Corsica-zwembad

Waarom kiezen voor een luxe hotel?

We zetten hieronder een aantal van de belangrijkste voordelen van een luxe hotel voor je onder elkaar:

  • De kamers in een luxe hotel zijn van alle moderne gemakken voorzien.
  • Veel luxe hotels liggen direct aan het strand of middenin het stadscentrum.
  • Luxe hotels beschikken meestal over uitstekende restaurants.
  • Luxe hotels bieden vaak voorzieningen zoals sauna’s of tennisbanen.

Luxe-hotel-in-St-Florent

Een ander belangrijk voordeel van luxe hotels op Corsica is dat ze doorgaans vrij rustig zijn. Een zwembad bij een goedkoop hotel of op een vakantiepark wordt namelijk al snel minder aantrekkelijk als je het moet delen met tientallen of zelfs honderden andere gasten. Bij luxe hotels heb je dit probleem veel minder.

Zwembad-luxe-met-bergen-op-de-achtergrond

Tips bij het vinden van luxe hotels

Er bevinden zich op Corsica enkele tientallen hotels die als luxe hotel bestempeld kunnen worden. Zoek ze vooral in de hoofdstad Ajaccio, maar ook in de buurt van de populaire badplaatsen zoals Calvi, Propriano, St.-Florent en Porto-Vecchio. Een aantal van deze hotels beschikt zelfs over een privéstrand.

Extra-luxe-kamer-4-sterren-hotel-St-Florent

Kijk verder ook goed naar recensies van gasten die je voorgingen. Hoewel luxe hotels op Corsica de voorzieningen vaak goed op orde hebben, is dit namelijk geen garantie. Een hotel met veel lovende recensies is vanzelfsprekend vaak een betere keuze dan een hotel met slechte of geen recensies.

Luxe-kamer-in-4-sterren-hotel-St-Florent
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

  1. albert zandbergrn zei:

    mijn zwager en ik zoeken een goed hotel aan het strand,bij de plaats ajaccio,2 maal een eens persoons kamer met front zeezicht,7 nachten vertrek van af schiphol direct ajaccio in augustus,bericht mij van hoe of wat plus prijzen. vr.gr. ab.zandbergen

Laat uw reactie achter

*