De leukste campings op Corsica met een peuterbad

Een heerlijk vooruitzicht, lekker kamperen op Corsica. Je kunt genieten van het mooie weer, het lekkere eten en het koele zwembad. Ook met peuters is Corsica een fijne bestemming, helemaal als de camping is uitgerust met een peuterbadje. Daarom vind je hier de beste campings op Corsica met peuterbad op een rijtje!

De-leukste-campings-op-Corsica-met-een-peuterbad

Camping Arinella Bianca

Camping Arinella Bianca is een gezellige camping in het oosten van het eiland Corsica. Het is een grote camping en er komen meestal veel gezinnen met kinderen. Natuurlijk heeft het daarom ook een peuterbadje (zij noemen het een ‘kleuterbadje’), waar je peuter lekker in kan spetteren. Ook leuk voor de kinderen: de camping ligt vlakbij het strand en het en er staat een animatieteam voor ze klaar.

ANWB score: 4 sterren.

Camping Arinella Bianca Ghisonaccia zwembad

Pertamina Village U Farniente

In het zuiden van Corsica ligt Pertamina Village U Farniente, een niet te grote peutervriendelijke camping. Natuurlijk is er een peuterbad buiten, en bovendien is er een glijbaan in het zwembad, een animatieteam en een buitenspeeltuin. Wat wil een peuter nog meer?

ANWB score: 3,5 sterren.

Camping-Pertamina-Village-U-Farniente-in-Bonifacio

Village de Vacances Naturiste La Chiappa

Wie graag naturistisch kampeert, kan zijn hart ophalen bij Village de Vacances Naturiste La Chiappa, een super grote, mooie en gezellige camping met veel kinderen. Er is een groot buitenbad voor peuters, de camping ligt vlakbij het (naturistische) strand en ook hier is er voor de peuters animatie en een mooie speeltuin.

ANWB score: 3,5 sterren.

Village-de-Vacances-Naturiste-La-Chiappa

Natuurlijk zijn er meer campings op Corsica met peuterbad, maar deze 3 zijn zeker de moeite waard op eens te bekijken. Kamperen met een peuter was nog nooit zo lekker. Fijne vakantie gewenst!
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

  1. kapot leuk

Laat uw reactie achter

*