Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

De leukste campings in of bij Calvi

Calvi vormt de hoofdstad van Balagne en staat ook wel bekend als de tuin van Corsica. Dat maakt natuurlijk nieuwsgierig! Want op een strook van 25 kilometer lengte worden verschillende soorten fruit en heerlijke olijven geteeld. Ontdek dit en nog veel meer tijdens een verblijf op een van de campings in of bij Calvi. Omdat er een groot aantal campings bekend zijn, hebben wij hier alvast een selectie gemaakt.

De-leukste-campings-in-of-bij-Calvi

Camping & Résidence Les Castors

Wil je luxe ervaren, dan is Camping & Résidence Les Castors een goede optie. Het is een 4 sterrencamping in Calvi dat maar 800 meter van de haven is verwijderd en een animatieteam heeft. Indien je hier verblijft is zelfs het waterpark van 500 m² bij de prijs inbegrepen. Vol leuke glijbanen en zelfs een verwarmd zwembad maakt het voor iedereen een topvakantie. Ga je toch liever naar het strand? Dan is dat maar 300 meter lopen vanaf de camping en voor de WiFi liefhebbers onder ons is er goed nieuws. Wat dit is gratis beschikbaar.

Camping Residence Les Castors Calvi

Camping internationaal

Bij Camping Internationaal is een mooie afweging gemaakt tussen luxe en natuurlijke vrijheid. Met een restaurant en bar is het hier altijd een sfeervolle avond te beleven en met het waterpark zal iedereen het naar zijn zin hebben. Er is gratis WiFi beschikbaar en ruime kampeer plaatssen aanwezig.

Camping internationaal Calvi

Camping La Pinède

Camping La Pinède bevindt zich tevens in Calvi en heeft een oppervlakte van maar liefst vijf hectare. Toch is het niet ver van het strand. Want met maar 200 meter lopen zit je al op het zand. Er is een buitenzwembad aanwezig en voor de tennisliefhebbers is deze camping ideaal. Met 2 tennisbanen rijk kan je hier heerlijk je tijd doorbrengen. Met een ruime kampeerplaats en sanitair voorzieningen is dit een rustige maar ruime camping.

Camping La Pinede Calvi

Camping Bella Vista

Camping Bella Vista staat bekend om rust en vrijheid. Het is gelegen in Calvi en biedt alle basisvoorzieningen om er een heerlijke vakantie van te maken. Vooral als je op zoek bent naar rust en natuur is deze camping erg prettig. Ook de zee is niet van de camping en heeft in de zomermaanden een gemiddelde temperatuur van boven de 20 graden.

Camping-Bella-Vista-Calvi

Is kamperen in of bij Calvi aantrekkelijk?

Met een gemiddelde temperatuur tussen de 17 en 25 graden is het in Calvi altijd lekker weer in de zomermaanden. Met volop bezienswaardigheden in het eigen stadje, leuke uitjes in de nabije omgeving om eens een mooie wandeling in de natuur te maken wordt het een onvergetelijke vakantie. Dus naar onze mening is Calvi door deze diversiteit een geschikte plaats om te kamperen.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

  1. 2 jaar geleden op een mooie camping met bungalowhuisjes gestaan, half uur van Calvi en in alle rust
    http://www.lamorsetta.net/

Laat uw reactie achter

*