Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Hotel Genovese in Bonifacio

Veel toeristen die Corsica bezoeken overnachten op de camping of in een vakantiehuisje aan de kust. Wat we ook kunnen aanraden is een verblijf in het historische centrum van een van de steden. In dit artikel bespreken we Hotel Genovese in Bonifacio, het mooie stadje bovenop de klippen in het zuiden van het eiland.

Hotel Genovese Bonifacio entree

Wat kun je in het hotel verwachten?

Hotel Genovese is een keurig en modern ingericht hotel dat zich meteen in het historische centrum van Bonifacio bevindt. Zo staat het bijvoorbeeld schuin tegenover de beroemde kerk van St.-Dominique. Alle kamers van het hotel beschikken over de volgende standaard voorzieningen:

  • Airconditioning voor een koele nachtrust
  • Gratis draadloos internet en satelliettelevisie
  • Een moderne badkamer met badjassen en slippers
  • Een kleine minibar en een kluis

Hotel Genovese Bonifacio kamer

De goedkoopste kamers kijken uit op de binnenplaats. Geef je iets meer uit, dan krijg je een geweldig uitzicht op de jachthaven van Bonifacio aan de voet van de klippen. Voor nog meer luxe kun je een van de suites overwegen. Deze hebben een klein woongedeelte, een balkon en direct toegang tot het dakterras.

Een aparte vermelding waard vinden we het zwembad van Hotel Genovese. Dit ligt tussen de muren van de historische verdedigingswerken van Bonifacio in. Een erg leuke plaats om even te ontspannen dus!

Hotel Genovese Bonifacio zwembad

Hotel Genovese Bonifacio foto bovenaf

Bonifacio en omgeving

Vanuit je hotel kun je eenvoudig de vele bezienswaardigheden van Bonifacio bekijken. Ook in de omgeving is veel te zien. Zo kun je bijvoorbeeld een boot nemen naar de Îles Lavezzi. Heb je tijd genoeg, dan kun je zelfs met de veerboot een dagje naar Sardinië.

Hotel Genovese Bonifacio hotel aan de jachthaven
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*