Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Goedkope vluchten naar Corsica

Vlieg je naar Corsica, dan spreekt het voor zich dat je liever niet teveel betaalt. Dat kan soms wat zoekwerk vergen. In dit artikel helpen we je daarom op weg met het vinden van goedkope vluchten naar Corsica.

Goedkope-vluchten-naar-Corsica

Gebruik een prijsvergelijker

Telkens de websites van alle vliegmaatschappijen die naar Corsica vliegen afstruinen is veel werk. Een prijsvergelijker zoals Vliegwinkel gebruiken is een handigere optie. Zo krijg je meteen een overzicht van alle beschikbare vluchten en prijzen.

Wacht niet te lang

Als je wacht tot het laatste moment met boeken, dan zul je enkel nog kunnen kiezen uit de duurste vluchten. Dit gaat helemaal op in het hoogseizoen. We raden je dus aan op tijd te beginnen met het zoeken naar goedkope vluchten naar Corsica.

Het verschilt per jaar, maar meestal komen de losse tickets beschikbaar vanaf januari. Als je buiten het hoogseizoen naar Corsica vliegt, dus laat in de herfst, in de winter of vroeg in de lente, dan lukt het soms wel een voordelige last-minute te vinden. Zorg dat je regelmatig controleert en flexibel met je vluchtdata bent.

Goedkope-vluchten-naar-Corsica-Jet-Air-France-op-Calvi-Airport

Kijk naar andere luchthavens

Helemaal als je niet ver van de Belgische of Duitse grens woont, is het aan te raden ook te kijken naar vluchten van Brussel, Luik en Düsseldorf. Met name in het hoogseizoen heb je de keuze uit een groot aantal luchtvaartmaatschappijen die vanaf deze luchthavens naar Corsica vliegen.

Ook op Corsica zijn er meerdere vliegvelden (Ajaccio, Bastia, Calvi en Figari) en is het aan te raden te kijken naar de mogelijkheden. Vliegen naar een luchthaven die verder bij je bestemming op het eiland vandaan ligt kan soms goedkoper uitpakken. Wel zul je dit moeten afwegen tegen de extra reistijd die je vervolgens naar je plaats van bestemming kwijt bent.

Houd onze website in de gaten

Hoor je het graag wanneer er goedkope tickets beschikbaar zijn of wanneer vliegmaatschappijen tijdelijke acties houden? Houd dan onze website in de gaten. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*