Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Goedkoop naar Corsica!

Als je al besloten hebt naar Corsica op vakantie te gaan, dan wil je het eiland natuurlijk ook nog eens zo goedkoop mogelijk bereiken. Lees daarom snel verder! We geven je in dit artikel namelijk een aantal tips om zowel per veerboot als met het vliegtuig zo voordelig mogelijk naar Corsica te reizen.

Vliegtuig-Corse-Air

Goedkoop naar Corsica met de veerboot

Wil je graag behalve het strand van Corsica ook de ruige bergen in het binnenland, de uitgestrekte bossen en de schilderachtige dorpen verkennen? Dan is het aan te raden met de eigen auto naar het eiland te reizen. Zo spaar je heel wat geld uit doordat je niet ter plaatse nog een auto moet huren.

Je zult in dat geval vanaf het Franse of Italiaanse vasteland de veerboot moeten nemen. Zorg dat je op tijd reserveert om een zo laag mogelijke prijs te garanderen. Ook een aanrader is te kijken naar de nachtboot. Deze doet er langer over, maar zo spaar je wel een overnachting op Corsica uit.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over de veerboot naar Corsica.

De-baai-van-Ajaccio

Goedkoop naar Corsica met het vliegtuig

Ben je juist van plan het tijdens je vakantie rustig aan te doen en veel tijd aan het strand door te brengen? Dan is het voordeliger het vliegtuig te nemen en alleen voor de dagen dat je een uitstapje maakt een auto te huren. Het is in dat geval ook aan te raden een bestemming te kiezen die niet ver van een van de 4 vliegvelden van het eiland ligt.

Goedkope vliegtickets voor de zomer komen vaak vanaf januari beschikbaar. Je kunt meer informatie lezen op onze pagina over vliegen naar Corsica, of direct zoeken op Vliegwinkel voor de beschikbaarheid op dit moment.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*