Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Ga mee op groepsreis naar Corsica!

Kom samen genieten van zon, zee en strand. Een schitterende natuur met veel afwisseling en dat allemaal op hetzelfde eiland. Een groepsreis naar Corsica is een unieke mogelijkheid om dit te combineren en te genieten van die welverdiende vakantie. Bekijk ook onze pagina: Rondreis op Corsica voor de reisaanbieders.

Groepsreis-naar-Corsica

Maak kennis met Corsica

Corsica is een schitterend eiland. Het is 190 km lang, 90 km breed en heeft een zeer gevarieerde natuur. Zeker door de grote variantie die je hier zult vinden, wordt het ook wel klein Frankrijk genoemd. Kom je langs de westkust? Dan zie je de grillige vormen en beschutten baaien in levende lijve. Gaat de reis echter naar de oostkunst, dan vind je ruime en schone zandstranden.

Natuurlijke schoonheden

Met de geur van heerlijke kruiden in het noordse gebergte waarbij zelfs uitschieters tot 2710 meter te vinden zijn. Zeker voor de natuurliefhebber is een schitterend punt op te lopen. Met ontelbare passen en kloven waartussen bergmeertjes verstopt zitten. De kastanjebossen en een groot aantal middeleeuws uitziende dorpjes maken de reis compleet.

Bergen-in-Fiumorbo

De voordelen van groepsreizen

Al eens mee geweest met een groepsreis of wordt de groepsreis naar Corsica jouw eerste keer? Het heeft namelijk heel veel voordelen. Zo ben je altijd in een gezellige groep op weg. Dus alleen reizen is niet nodig want samen maak je alles nog een stuk leuker.

Daarnaast is er een uitgebreid activiteitenplanning aanwezig. Vervelen zal hierdoor nooit voorkomen. Een heerlijke combinatie tussen leuke daguitjes en rust gaan prima in elkaar over. Tenslotte is zo’n groepsreis naar Corsica ook niet heel duur.

Samen genieten van een onvergetelijke vakantie

Tijdens een groepsreis naar Corsica kan je volop genieten van jouw eigen vakantie. Want de reis is immers al helemaal geregeld. Je hoeft helemaal niets te plannen want dat doet de reisleider allemaal voor jouw! Dat is natuurlijk helemaal handig. Zo bespaar je heel veel tijd met zoek en speurwerk.

Groepsreis-naar-Corsica-groep-fietsers

Want wat moet je nou echt gezien hebben als je naar Corsica gaat? Het is niet altijd even eenvoudig om die uitdaging aan te gaan en misschien vergeet je wel iets heel belangrijks. Met een groepsreis naar Corsica hoef jij je daar geen zorgen om te maken. Want de reisleider weet alle leuke plaatsjes en bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Samen ernaartoe en samen weer terug naar het hotel. Dan kan je pas echt genieten van die welverdiende vakantiereis naar Corsica.

Ga dus echt genieten van die reis naar Corsica. Want samen is nog altijd het gezelligste en met een groepsreis weet je zeker dat je alle leuke bezienswaardigheden van het eiland heb gezien.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

 1. Cees Ooteman zei:

  Goedendag,
  Heerlijk eiland, wij zijn er diverse keren geweest en het eiland enkele keren rond gegaan met auto en tent.
  Ik denk dat we er ongeveer een keer of 7 zijn geweest. Prachtige natuur en vooral in het vroege voorjaar vanaf Mei staat alles bijna in bloei. in de vroeg eochtend is het dan nog wel wat fris maar dat is snel voorbij.
  Corsica is een echte aanrader, maar wij hebben de laatste jaren onze twijfel over de veiligheid in de vakantie bestemmingen in geheel Europa.??

 2. Edith yff zei:

  Wanneer zijn deze groepsreizen en met hoeveel mensen en heb je wel een eigen kamer

Laat uw reactie achter

*