Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Een auto huren op de luchthaven van Figari

Vlieg je naar Zuid-Corsica en wil je dit deel van het eiland op je gemak verkennen? Dan is het aan te raden een auto te huren. Gelukkig heb je op de luchthaven Figari-Sud Corse hiervoor voldoende mogelijkheden. We bespreken het voor je in dit artikel.

Een-auto-huren-op-de-luchthaven-van-Figari

Waar vind je de autoverhuurbalies?

Het vliegveld van Figari is niet al te groot, waardoor je de balies van bekende autoverhuurders zoals Alamo, Europcar, Avis, Citer en Hertz moeilijk over het hoofd kunt zien. Ze bevinden zich aan de andere kant van de parkeerplaats meteen bij de uitgang van de aankomsthal.

Reserveer van tevoren

Heb je besloten dat je een auto wilt huren op het vliegveld van Figari? Maak dan nu alvast een reservering! Zo weet je zeker dat de auto die je wilt bij aankomst voor je gereed staat. Ook is het afhalen van de auto een stuk eenvoudiger omdat je niet aan de balie nog talloze formulieren in hoeft te vullen.

Via HolidayCars.com is het mogelijk de prijzen van de verschillende autoverhuurders met elkaar te vergelijken. Zo betaal je dus niet teveel. Ook kun je zien welke automodellen er zoal beschikbaar zijn.

Een-auto-huren-op-de-luchthaven-van-Figari-v2

Let er wel op dat je de juiste data invult. Als je de website buiten het hoogseizoen controleert, kan het namelijk lijken dat er geen auto’s beschikbaar zijn omdat sommige autoverhuurders dan gesloten zijn.

De auto ergens anders weer inleveren

Als je van plan bent meer van Corsica te zien, dan kan het handig zijn de auto ergens anders weer in te leveren. De meeste autoverhuurders bieden deze mogelijkheid. Op HolidayCars.com kun je hiervoor Andere inleverlocatie? aanvinken. Zo kun je de huurauto in Figari ophalen en bijvoorbeeld in Ajaccio of Bastia weer inleveren.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

  1. Henny Bregman zei:

    Maar weet wel als je in Figari een auto huurt en deze ergens anders inlevert je dan 90 euro bij moet betalen. Het is maar een weetje.

Laat uw reactie achter

*