Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Corsica ervaringen: deel ze met ons!

Zo af en toe krijgen we e-mails binnen van Nederlanders die naar Corsica zijn geweest en ons willen bedanken voor de informatie op onze website. Eerder dit jaar ontvingen we zelfs een uitgebreid reisverslag van een familie uit Maarn. Dit vinden we erg leuk!

Corsica-ervaringen-deel-ze-met-ons

Deel je ervaringen met ons

We willen daarom bij deze een oproep doen je Corsica ervaringen met ons te delen. Ben je naar Corsica geweest en wil je andere lezers vertellen wat je allemaal gezien en beleefd hebt? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen! Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.

Hoe je het vertelt laten we helemaal aan jou over. Zo kun je per dag vertellen wat je op Corsica gedaan hebt. Het is ook geen probleem als je juist in het algemeen wilt beschrijven wat je zo bevalt op Corsica. Tips over bezienswaardigheden en verborgen stranden horen we ook graag!

Foto’s meesturen

Denk er aan dat het via het formulier niet mogelijk is foto’s mee te sturen. Heb je leuke foto’s en wil je die graag bij je verhaal geplaatst hebben? Laat het ons even weten. Je kunt de foto’s in een opvolgende e-mail dan alsnog meesturen.

Geef het verder ook aan als je liever niet hebt dat we je naam bij je ervaringen op Corsica zetten. Privacy is voor ons belangrijk en we zullen hier dus rekening mee houden.

Zonsondergang-Corsica

Laat een reactie achter

Heb je geen uitgebreid verhaal, maar wel kort een ervaring of een tip te delen over een bepaalde plaats op Corsica? Zoek dan bij de bestemmingen op onze website naar de plaats die je bezocht hebt om een reactie achter te laten. Zo maak je toekomstige “Corsica gangers” ook blij!
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

  1. fam. Klein zei:

    Hallo,
    In 2015 zijn wij 3 weken in juli/augustus naar Corsica geweest, dit was voor ons de 5e keer, met zijspan en tent op 3 verschillende campings. Als jullie het leuk vinden willen wij wel een verslagje maken voor jullie site? Laat maar even weten.
    Groet, fam. Klein.

Laat uw reactie achter

*