Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Corsica is een eiland om verliefd op te worden! [adv]

De natuurlijke schoonheid van het eiland Corsica pakt je. Het gevarieerde landschap is opvallend groen, het altijd omringende water blauw en kristalhelder. Een heerlijk vakantie-eiland op slechts 2 uur vliegen vanaf Nederland. Dit artikel is geschreven door het Frankrijkhuis.nl

corsica-het-frankrijk-huis

Bovenal is het eiland van de Corsicanen die je met trots foto’s tonen van de dolfijnen die ze gespot hebben en je graag vertellen waar je heerlijk kunt lunchen en welke route je vooral niet mag missen. Corsica is het eiland van de verscholen baaitjes, van slingerende wegen langs de kust en door de bergen, van romantische havenstadjes en eeuwenoude bergdorpjes.

GRATIS eBook: met 12 populaire bezienswaardigheden

Een eBook met de 12 meest populaire bezienswaardigheden op Corsica. Inclusief afbeeldingen. Al meer dan 5.000 keer gedownload.

Auto ontdek Vakanties, strandvakanties, sfeervolle hotels op bijzondere locaties

Het Frankrijk Huis is altijd op zoek naar dat ene bijzondere vakantieadres voor jouw vakantie. Omdat zij vinden dat je van je vakantie moet genieten, van de omgeving, de natuur maar ook van je accommodatie. Op frankrijkhuis.nl tonen ze je alle bijzondere vakantieadressen op Corsica.

Bon Voyage en Corse!

corsica-info-HFH-000

Beste reismaanden

Als je niet gebonden bent aan de schoolvakanties bezoek je Corsica het beste in de maanden april t/m half juli en vanaf medio augustus tot eind oktober. Dan is de temperatuur heerlijk (maar niet extreem) en is het eiland minder druk.

Hoe kom ik er?

Van april tot oktober vliegen diverse luchtvaartmaatschappijen vanuit Nederland en België naar o.a. Ajaccio, Figari en Bastia op Corsica. Ga je liever met eigen auto of huurauto? Corsica Ferries vaart dagelijks vanaf diverse havens op het vaste land naar Corsica.

Autohuur in Frankrijk en op Corsica

Het frankrijkhuis.nl werkt al jaren prettig samen met Sunny Cars, een van Europa’s grootste bemiddelaars in huurauto’s. Zij bieden keuze uit een ruime en degelijke autovloot, zijn flexibel en hebben uitstekende voorwaarden en een scherpe prijs.

corsica-info-HFH-002

Actie 20 jaar Het Frankrijk Huis en Capitool

Ook Capitool bestaat dit jaar 20 jaar en de Capitool reisgids is onmisbaar op je vakantie. De Capitool reisgidsen zijn goed geïllustreerd en bieden je perfecte informatie over wat je ziet en wat je wil gaan zien. Boek je een autorondreis van minimaal 8 dagen (week) dan krijg je deze reisgids cadeau!

Over Het Frankrijk Huis

Het Frankrijk Huis is al 20 jaar actief als Frankrijk specialist. Zij inspireren met leuke, bijzondere of unieke vakantieadressen. Ook of vooral op Corsica. Kijk voor alle Corsica accommodaties op frankrijkhuis.nl.

corsica-info-HFH-006
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*