Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Corsica beste reisregio 2013 volgens Lonely Planet

De prachtige stranden gecombineerd met de mooie natuur en bijzondere bezienswaardigheden, laten zien dat Corsica voor iedere reiziger iets te bieden heeft. Dat is de reden dat Lonely Planet Corsica heeft uitgeroepen tot “beste reis regio van 2013”. Daarom mag Corsica zeker lle de Beauté (Eiland van de Schoonheid) genoemd worden.

Corsica-nr-1-vakantie-regio-2013-Lonely-Planet

De glinsterende granietrotsen, de dichte bossen, de prachtige baaien en het aangezicht van Cap Corse maakt Corsica een mysterieus mooi eiland. Lonely Planet geeft aan dat Corsica “a furious beauty” heeft. En dat heeft het eiland zeker!


BESTEL NU VIA BOL.COM

Tour de France 2013 van start op Corsica

De prijs is goed nieuws voor het eiland, want hiermee krijgen ze extra publiciteit en uiteindelijk meer bezoekers. Maar niet alleen deze erkenning geeft het eiland bekendheid. Ook de bekendmaking van de start van de Tour de France. Die gaat volgend jaar van start op Corsica.

Op 29 juni 2013 vertrekken de rijders vanuit Porto-Vecchio naar Bastia. En dat is extra bijzonder vanwege het 100-jarig jubileum van de tour. Duizenden mensen zullen naar Corsica afreizen om een glimp van de renners op te kunnen vangen. Hierdoor zullen de accommodaties sneller bezet zijn en is het aan te raden om op tijd te reserveren.

Wat maakt Corsica bijzonder?

Ondanks dit grote aantal bezoekers blijft Corsica een ruige en fascinerende plek. Natuur, cultuur en ontspanning worden optimaal gecombineerd. Corsica is een soort klein continent met uitersten. In slechts 30 minuten ben je van de schitterende stranden in een heerlijke natuur. Hierdoor zal je constant stoppen om de ongerepte natuur vast te leggen op camera.

Corsica mag dan wel onderdeel zijn van Frankrijk, zo voelt het niet. Alles voelt anders. Van de architectuur, keuken, cultuur en karakter van de bevolking. Dit is echt een regio op zich!

Lonely Planet Corsica bestellen

Lonely Planet gids CorsicaDe Lonely Planet Corsica is gemaakt voor de zelfstandige toerist die het eiland graag zelf wil ontdekken. In de gids vind je tips voor het beklimmen van de GR20, tips voor culturele bezienswaardigheden, kleine authentieke accommodaties, autoroutes, lokale (goedkope) keukens en nog veel meer.

In de reisgids staan kleurenfoto’s van de hoogtepunten en wandelroutes door de regio’s op Corsica. Lonely Planet staat bekend om haar focus op prijs, kwaliteit van hotels en restaurants. Aan het einde vind je praktische informatie die je helpen bij de voorbereiding voor je reis. Een onmisbare gids voor je vakantie naar Corsica.

Prijs: € 17,99


BESTEL NU VIA BOL.COM
About Marvin

Marvin is de oprichter van Corsica vakantie info. Vanuit zijn voorliefde voor Corsica heeft hij besloten deze website te beginnen. Hij verzorgt de artikelen, beeldmateriaal en aanvragen.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*