Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Camping Campo di Liccia bij Bonifacio: ideaal voor families

Het zuiden van Corsica heeft veel te bieden. Niet alleen vind je er het schitterende stadje Bonifacio, maar ook zijn er veel stranden, hoge klippen en bosrijke heuvels. Lijkt dit je een mooie omgeving om te kamperen? Kijk dan eens naar de gezellige familiecamping Campo di Liccia.

Camping Campo di Liccia Bonifacio

Voorzieningen op de camping

Camping Campo di Liccia bestaat sinds 1998 en ligt in een rustige omgeving waar eikenbossen en olijfgaarden elkaar afwisselen. Omdat er veel voorzieningen en activiteiten voor kinderen zijn, is de camping een aanrader voor families. Je kunt hierbij denken aan:

  • Een grote speelplaats die ook voor de allerkleinsten geschikt is
  • Leuke activiteiten zoals schilderen, spelletjes en schattentochten
  • Een volleybalveld, tafeltennistafels en een plaats voor jeu de boules

Verder kun je je eigen tent of caravan meenemen, maar ook kiezen uit een van de chalets en bungalows die Campo di Liccia beschikbaar stelt. Deze komen met airconditioning en volledig ingerichte keukens voor een net even wat comfortabelere vakantie. Een klein winkeltje en draadloos internet behoren ook tot de voorzieningen.

Camping Campo di Liccia Bonifacio receptie

Omgeving en bereikbaarheid

Campo di Liccia ligt 5 kilometer ten noorden van Bonifacio. Ook een aantal bekende stranden zoals dat van Palombaggia en Rondinara zijn eenvoudig te bereiken. Doordat de omgeving bestaat uit rotsachtige maar niet al te steile heuvels kun je er bovendien goed wandelen.

Wel is het aan te raden een auto tot je beschikking te hebben. Vlieg je naar Corsica en heb je niet je eigen auto mee, dan kun je kijken naar de mogelijkheden een auto te huren op het vliegveld van Figari. Vanaf hier rijd je in 20 minuten naar de camping.

Camping Campo di Liccia Bonifacio restaurant
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*