Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Alles over autoverhuur in Bastia

Bastia is als tweede stad van Corsica een goede uitvalsbasis om het noordoosten van het eiland vanuit te verkennen. Veel vakantiegangers nemen hun eigen auto mee op de veerboot. Vlieg je naar Bastia, dan is het ook mogelijk ter plaatse een auto te huren. Hieronder zetten we alles even voor je op een rij over autoverhuur in Bastia.

Alles-over-autoverhuur-in-Bastia

Autohuur in Bastia: direct op het vliegveld

Meteen op het vliegveld Bastia-Poretta vind je balies van bekende autoverhuurders zoals Sixt, Hertz, Europcar en Avis. Hoewel het mogelijk is na aankomst alles nog te regelen, raden we je aan dit van tevoren te doen. Vooraf boeken brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Je weet zeker dat de auto die je wilt voor je klaar staat.
  • Je hoeft na aankomst alleen nog maar de sleutels op te halen.
  • Je betaalt minder door ruim van tevoren te boeken.

Voor een handig overzicht van de verschillende autoverhuurders, de beschikbare huurauto‘s en de prijzen kun je kijken op HolidayCars.com. Kies als je met het vliegtuig naar Corsica gaat voor Bastia Airport. De bestemming Bastia laat namelijk alleen de autoverhuurders zien bij de haven waar de veerboot aankomt. Voor vakantiegangers uit Nederland is deze laatste optie minder interessant.

Alles-over-autoverhuur-in-Bastia-haven-autos

3 handige tips voor een autovakantie

Tenslotte geven we je nog 3 handige tips voor een autovakantie met Bastia als vertrekpunt.

1. Verken het schiereiland Cap Corse

Cap Corse is het 40 kilometer lange, smalle schiereiland ten noorden van Bastia. Je vind er veel diepe valleien, rustige dorpjes en ruïnes van oude kloosters en kastelen. Ideaal dus voor een rondrit met de auto.

2. Je auto ergens anders weer inleveren

Veel autoverhuurders bieden de mogelijkheid de huurauto bij een andere vestiging weer in te leveren. Zo kun je bijvoorbeeld in Bastia je reis beginnen en vanaf Ajaccio weer terug naar Nederland vliegen. Vraag bij de autoverhuurder naar de details.

3. Kijk een naar een Fly & Drive

Een Fly & Drive is een reis waarbij zowel de vlucht als een huurauto inbegrepen zijn. Zo hoef je niet zoveel te regelen en betaal je in de meeste gevallen ook nog eens minder dan wanneer je ze apart boekt.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*