Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

All inclusive op Corsica

All-Inclusive-Corsica-dame-bij-het-zwembadVoor een vakantie moet er altijd heel wat geregeld worden. Wil je liever niet zoveel regelen? Dan is een all inclusive resort een goed idee. Hierbij worden de overnachting, eten, drinken en vaak talloze voorzieningen tegen één vaste prijs aangeboden. Op deze pagina lees je meer over de all inclusive mogelijkheden op Corsica.

BEKIJK ALL INCLUSIVE VAKANTIES OP CORSICA
Ga naar: Wat is inbegrepen? Verder regelen Zelf regelen Vragen

All inclusive: wat is inbegrepen?

Doordat er heel wat verschillende all inclusive gelegenheden op Corsica te vinden zijn, is het aan te raden van tevoren eerst goed te kijken naar wat wel en niet is inbegrepen. In de meeste gevallen zal het gaan om de wat grotere hotels of resorts in het hogere marktsegment.

Voorbeelden van inbegrepen voorzieningen zijn:

  • De overnachting zelf
  • Drie maaltijden per dag
  • Een vooraf bepaald aantal drankjes
  • Gebruik van het zwembad
  • Gebruik van de sportvoorzieningen

Nogmaals, dit zijn slechts enkele voorbeelden. Elk all inclusive hotel of resort zal hierin wat afwijken. Soms moet er voor aanvullende diensten ook extra betaald worden. Afhankelijk van wat is inbegrepen, kan je de prijs van een all inclusive vakantie snel weer terugverdienen.

Wat moet je verder nog regelen?

Hoewel tijdens een all inclusive vakantie je heel wat dingen uit handen worden genomen, moet er natuurlijk nog wel het een en ander geregeld worden. Denk dan bijvoorbeeld aan het vervoer naar Corsica toe. Dit kan per vliegtuig, maar ook is het mogelijk je eigen auto mee te nemen op de veerboot naar het eiland.

Toch zijn er soms ook reisaanbieders die al een vlucht bij het pakket inbegrepen hebben. En hoewel er in een all inclusive resort vaak meer dan genoeg te doen is, zul je af en toe ook wel eens de prachtige ruige natuur of de pittoreske stadjes van Corsica willen verkennen. Denk dan bijvoorbeeld aan een lange wandeling door het Scandola-natuurreservaat of een bezoek aan het schilderachtige Bastia.

Hiervoor kan een fly & drive een prima aanvulling op een all inclusive vakantie vormen. Bij aankomst op het vliegveld staat de huurauto dan namelijk al voor je klaar.

All-Inclusive-Corsica-zwembad

Kies je een all inclusive of regel je het liever zelf?

Denk je dat een all inclusive reis naar Corsica wat voor jou is, kies dan voor een onvergetelijke vakantie uit het aanbod bovenaan deze pagina.

Toch is het ook begrijpelijk als je liever zelf zoveel mogelijk regelt. Zo behoud je heel wat vrijheid wat betreft je accommodatie mogelijkheden en waar je eet. Ook in dat geval kunnen we je echter prima verder helpen.

Wil je genieten van een all inclusive vakantie waarbij alles geregeld is? 

Dan adviseren wij je om op de website van Club Med te kijken. Zo hebben 2 parken op Corsica. Hieronder hebben we de links toegevoegd:

Vragen?

Heb je nog vragen of weet je niet zeker welke all inclusive je moet kiezen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!