Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

5 leuke restaurants in Porto Vecchio

Wie op vakantie is op Corsica, kan niet om de prachtige stad Porto Vecchio heen. De stad, ooit groot geworden door de winning van zout en de verwerking van kurk, heeft een bijzondere historie. Bovendien ligt het heerlijk aan het strand, én, ook niet onbelangrijk: je kunt er lekker eten. We hebben in dit artikel 5 leuke restaurants in Porto Vecchio voor je opgesomd.

5-leuke-restaurants-in-Porto-Vecchio

Heerlijk eten aan het strand: Les Trois Deux

Aan dat wat wel het mooiste strand van Europa wordt genoemd, ligt Les Trois Deux. Het uitzicht is onvergetelijk, net als het eten. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Reserveren is aanbevolen!

Restaurant-Les-Trois-Deux-1

Restaurant-Les-Trois-Deux

Goedkoop en lekker: Daniel Pizza

Voor een niet al te prijzige en uitgebreide maaltijd, haal je een pizza bij Daniel Pizza. Een ruime keuze, verse ingrediënten en de mogelijkheid om daar op te eten of af te halen.

Restaurant-Daniel-Pizza

De prijs waard: Terramea

Terramea restaurant met een mediterraanse keuken serveert uitstekende maaltijden met een overweldigend uitzicht. Het personeel is vriendelijk, de inrichting is smaakvol en het eten is om te smullen.

Restaurant-Terramea

Restaurant-Terramea-kaart

Vis en zeevruchten: La Table d’Andre

Voor de beste vis en zeevruchten moet je bij La Table d’André zijn. Kun je niet kiezen? Ga voor de mosselen, die zijn fantastisch. De bediening is overigens uitzonderlijk aardig en toeschietelijk.

Restaurant-La-Table-d'Andre

Restaurant-mossels-bij-La-Table-d'Andre

Voor een goede lunch: Restaurant Playa Baggia

Op loopafstand van het strand ligt het restaurant Playa Baggia waar je terecht kunt voor een uitstekende lunch. Je kunt er van alles krijgen, van uitgebreide tapas tot alleen een ijsje. Dit alles van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Restaurant-Playa-Baggia

Restaurant-Playa-Baggia-1

Breng je een bezoek aan het leuke Porto Vecchio, dan weet nu je nu waar je kunt eten. Eet smakelijk!
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

 1. Jannie Weerstand zei:

  Hallo Redactie
  Ga volgende week met vriendin naar Corsica
  Zitten in Porto Vecchio
  Landen op Ajaccio
  Wat kunnen wij beter doen
  Auto huren of openbaar vervoer
  Taxi rijden over het eiland lijkt mij duur
  Hr gr Jannie

  • Hoi Jannie,

   Het is lastig te adviseren wat je beter kunt doen of wat bij jullie past. Taxi is inderdaad duurder, maar je bent wel flexibeler, kunt overal komen, sneller en nog veel meer. Het openbaar vervoer is voordeliger, maar je zult op veel plekken zelf nog wel moeten lopen en het is een stuk trager. Het openbaar vervoer is daarentegen wel een hele ontdekkingstocht en echt heel leuk. Vooral de treinen.

   Kortom voor beiden valt wat te zeggen en hoop dat je met deze info een goede keuze kunt maken. Gr Marvin

Laat uw reactie achter

*