Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

3 populaire vakantieparken in Zuid-Corsica

Zuid-Corsica biedt veel variatie. Zo heb je lange zandstranden aan de oostkust, bergachtige binnenlanden en een ruige, rotsachtige westkust. Ook zijn er een aantal schilderachtige stadjes. Een ideale bestemming dus om te verkennen vanuit een leuk vakantiepark. We hebben hieronder 3 aanraders voor je.

Bonifacio-Zuid-Corsica

Alba Rossa in Serra-Di-Ferro

Is het rust en een schitterende omgeving waar je naar op zoek bent? Kijk dan niet verder dan Alba Rossa in Serra-Di-Ferro. Dit vakantiepark ligt bovenop een rotsachtige kaap vanaf waar je eenvoudig naar de klippen loopt. Ook op loopafstand ligt Porto Pollo, een klein dorp dat over een van de mooiste stranden van Corsica beschikt.

Serra-Di-Ferro---Vakantiepark---Alba-Rossa

Serra-Di-Ferro-Vakantiepark--Alba-Rossa---zwembad

Het vakantiepark zelf is van alle gemakken voorzien. Verwacht ruime villa‘s op een groot, bosrijk terrein, terwijl je toch een prima uitzicht over de baai houdt. Een zwembad, een kleine supermarkt, sportfaciliteiten en een speeltuin voor de kinderen zijn allemaal aanwezig. De villa’s zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen.

Meer informatie en prijzen vind je op de website van Arke.

Serra-Di-Ferro-Vakantiepark--Alba-Rossa---terras

Serra-Di-Ferro-Vakantiepark--Alba-Rossa---woonkamer

Salina Bay in Porto-Vecchio

Zit je liever in de buurt van een grotere plaats? Kijk dan eens naar Salina Bay. Dit is een modern vakantiepark op loopafstand van zowel het historische centrum als de jachthaven van Porto-Vecchio. Restaurants, leuke winkeltjes en een gezellige toeristische drukte kenmerken de directe omgeving.

Porto-Vecchio-Vakantiepark-Salina-Bay-2

Porto-Vecchio-Vakantiepark-Salina-Bay

Salina Bay is een vakantiepark met 4 sterren en dat merk je. Het grote en mooie zwembad, de prachtig aangelegde tuinen en de inrichting van de appartementen zijn van hoogstaande kwaliteit. Verder helpt het vakantiepark je ook met zaken zoals het huren van een boot of excursies om te diepzeeduiken. Wil je een goed verzorgde vakantie, dan is dit vakantiepark wat ons betreft een uitstekende keuze.

Meer informatie en prijzen vind je op de website van VakantieXperts.

Porto-Vecchio-Vakantiepark-Salina-Bay-5

Porto-Vecchio-Vakantiepark-Salina-Bay-4

Porto-Vecchio-Vakantiepark-Salina-Bay-3

Lisa Maria in Favone

Betaal je liever wat minder in een meer natuurlijke omgeving? Dan is het familievriendelijke vakantiepark Lisa Maria in Favone een goede keuze. Het gaat hier om 84 kleinere villa’s die enkele minuten lopen bij het strand vandaan liggen. Favone is een klein, gemoedelijk dorp, waar je toch enkele restaurants en winkels vindt.

Favone-Vakantiepark-Lisa-Maria

Favone-Vakantiepark-Lisa-Maria-3

Favone-Vakantiepark-Lisa-Maria-4

Vakantiepark Lisa Maria beschikt over gebruikelijke voorzieningen zoals een zwembad, een speeltuin en wasserettes, maar ook kan het personeel je helpen met kanovaren, paardrijden, vissen en mountain-biken. Dit maakt het geschikt voor wie simpelweg een ontspannen vakantie aan de Corsicaanse kust wil.

Meer informatie en prijzen over vakantiepark Lisa Maria.

Favone-Vakantiepark-Lisa-Maria-2

Favone-Vakantiepark-Lisa-Maria-5
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*