Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

3 populaire vakantieparken in Oost-Corsica

Wie een vakantiebestemming zoekt aan de oostkust van Corsica heeft de keuze uit talloze campings, hotels en vakantieparken. Vind je het lastig een keuze te maken? Kijk dan eens naar de 3 onderstaande vakantieparken die volgens ons net dat beetje meer bieden. We verklappen alvast dat ze allemaal aan het strand liggen.

Résidence A Nuciola in Cervione

Makkelijk bereikbaar via de N198, een kilometerslang zandstrand en zowel een jachthaven als de historische stad Cervione in de directe omgeving. Résidence A Nuciola is geschikt voor wie graag een aangename omgeving combineert met alle voorzieningen die je van een modern vakantiepark verwacht.

Vakantiepark-Residence-A-Nuciola-Cervione-Corsica

Vakantiepark-Residence-A-Nuciola-Cervione-Corsica-zwembad

In totaal gaat het om 39 kleine villa‘s waarbij je de keuze hebt uit 2, 3 of 4 slaapkamers. Elke villa komt met airconditioning, een opvallend modieus ingerichte keuken, een eigen terras en zelfs een eigen tuin. Op het terrein vind je verder een groot zwembad en een winkel, terwijl je in slechts enkele minuten al naar het strand loopt!

Meer informatie en prijzen over A Nucioloa.

Vakantiepark-Residence-A-Nuciola-Cervione-Corsica-woonkamer

Vakantiepark-Residence-A-Nuciola-Cervione-Corsica-pad-naar-het-strand

Lagon in San Nicolao

Vind je toeristische drukte gezellig? Dan kunnen we je Lagon in San Nicolao aanraden. Dit zijn een aantal appartementen in het grotere vakantiepark Le Clos Des Vendanges vlakbij Moriani-Plage dat enkele honderden meters naar het noorden ligt. Verwacht hier tennisbanen, meerdere zwembaden, fitnesszalen, restaurants en nog veel meer.

Vakantiepark-Lagon-San-Nicolao-Corsica

Vakantiepark-Lagon-San-Nicolao-Corsica-terras

De appartementen zijn modern ingericht zodat je zeker weten een comfortabele vakantie tegemoet gaat. Airconditioning, een oven en een ruime badkamer zijn standaard inbegrepen. De appartementen van het type Lagon bieden onderdak aan 2 tot 4 personen. Hiermee zijn ze geschikt voor als je met een kleine groep bent en graag alle voorzieningen op loopafstand hebt.

Meer informatie en prijzen van Lagon.

Vakantiepark-Lagon-San-Nicolao-Corsica-interieur

Résidence A Torra in Ghisonaccia

Heb je juist helemaal niets met toeristische drukte en geniet je het liefst van een rustige omgeving? Kijk dan naar Résidence A Torra net ten oosten van Ghisonaccia. Dit is opnieuw gericht op kleine groepen of families met kinderen, want je hebt de beschikking over 2 slaapkamers. De woonkamer met kabeltelevisie, de open keuken en de aparte douche en wc zijn ook allemaal aangenaam ingericht.

Vakantiepark-Résidence-A-Torra-Ghisonaccia-vakantiehuis

Vakantiepark-Résidence-A-Torra-Ghisonaccia

Het is echter vooral de omgeving die Résidence A Torra een aanrader maakt. In de omgeving vind je akkers en velden, terwijl je toch zo naar het strand kunt lopen. Restaurants en een supermarkt vind je in Ghisonaccia 4 kilometer landinwaarts.

Meer informatie en prijzen van Résidence A Torra.

Vakantiepark-Résidence-A-Torra-Ghisonaccia-terras
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*