Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

3 mooie campings op Corsica

Heb je moeite met het vinden van een goede camping op Corsica? Bekijk dan enkele van onze aanraders hieronder. Deze campings liggen stuk voor stuk aan het strand, beschikken over uitstekende voorzieningen en een schitterende natuurlijke omgeving.

3-mooie-campings-op-Corsica

Camping Marina D’Erba Rossa

Marina D’Erba Rossa is een grote camping die direct aan een zeer breed zandstrand ligt. Verder vind je er palmbomen, een groot zwembad, ruime chalets, een kleine winkel en een restaurant waar het perfect genieten is. Ook worden er op deze camping veel activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Camping Marina D’Erba Rossa ligt net buiten Ghisonaccia. Vanaf hier kun je eenvoudig uitstapjes ondernemen naar middeleeuwse bergdorpen in het binnenland, de lagunes langs de kust of de Romeinse ruïnes bij Aléria.

Camping-Marina-D-Erba-Rossa

Camping Domaine d’Anghione

Een andere mooie camping op Corsica is Domaine d’Anghione. Ook deze camping ligt meteen aan een zinderend strand. Ben je graag sportief, dan kun je op het terrein terecht voor tennis, minigolf, strandvolleybal en nog veel meer. Een groot voordeel van Camping Domaine d’Anghione is dat het niet ver van het vliegveld van Bastia ligt.

De omgeving is verder aangenaam landelijk, maar je bent ook zo in de bergen waar je pittoreske dorpen zoals Penta-di-Casinca en Venzolasca kunt bekijken.

Camping-Domaine-d-Anghione-Corsica

Camping Merendella

Camping Merendella is een aangename camping die geschikt is voor een leuke vakantie aan het strand. Tot de voorzieningen behoren een overdekt zwembad, twee uitstekende restaurants, een sportschool en een privéstrand. De camping bestaat al sinds 1976 en heeft sindsdien 4 sterren toegewezen gekregen.

Camping Merendella ligt in de regio Moriani. Rustgevende kastanjebossen met verscholen middeleeuwse dorpen en kloosters reiken hier bijna tot aan de kust.

Camping-Merendella-Corsica
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*