Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Zeewatertherapie; gooi alle stress van je af

Vakantie is de ultieme gelegenheid om je lichaam weer opnieuw op te laden. Voor één is dit ontspannen een boek lezen aan het zwembad of strand, de ander bezoekt liever de bezienswaardigheden. Een andere manier is ‘zeewatertherapie’ ook wel ‘thalassotherapie’ genoemd. Dit wordt aangeboden op Corsica en in dit artikel vertellen we je er meer over. 

Zeewatertherapie-gooi-alle-stress-van-je-af-Spa

Corsicanen zijn ook erg gesteld op ontspanning en besteden tijd en aandacht aan hun uiterlijk. Net als in veel andere Franse kustplaatsen is het mogelijk om ‘zeewatertherapie’ te ondergaan. De behandeling bestaat uit een paar natuurlijke kuren die met behulp van zeewater het lichaam helpen de gifstoffen af te voeren.

Één van de bekendste locatie waar deze therapie wordt aangeboden is het Sofitel bij Ajaccio. Er zijn arrangementen met accommodatie en allerlei behandelingen in mediterrane stijl. Als alternatief kan je naar de eersteklas kuurbaden gaan. Deze baden vind je overal in het binnenland (vooral Oost-Corsica) van Corscia.
About Marvin

Marvin is de oprichter van Corsica vakantie info. Vanuit zijn voorliefde voor Corsica heeft hij besloten deze website te beginnen. Hij verzorgt de artikelen, beeldmateriaal en aanvragen.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*