Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

De beste luxe campings van Corsica

Stel je een vakantie in de natuur op prijs, maar wil je toch comfortabel overnachten? Dan raden we je aan eens te kijken naar een van de vele luxe campings op Corsica. Een perfecte locatie aan het strand of in de bossen wordt dan gecombineerd met eersteklas voorzieningen. Hieronder onze aanraders.

Camping-Marina-D-Erba-Rossa

Camping Marina d´Erba Rossa

Camping Marina d´Erba Rossa is een grote camping niet ver van het plaatsje Ghisonaccia aan de oostkust van Corsica. Dit is een 4-sterren camping die meteen aan een breed en zinderend zandstrand ligt. Behalve in je eigen tent of caravan overnachten, kun je ook kiezen voor een van de vele smaakvol ingerichte bungalows of stacaravans.

De voorzieningen op de camping zijn uitstekend. Zo heb je er niet alleen meerdere zwembaden, tennisbanen en basketbalvelden, maar kun je ook gebruik maken van de bar, het restaurant en de fietsverhuur.

Camping Sole Di Sari

Een andere aanrader aan de oostkust is Camping Sole Di Sari. Dit is opnieuw een 4-sterren camping, wat volgens ons zeker weten verdiend is. Het gaat hier om een kleinschalige camping aan een riviertje enkele honderden meters buiten Solenzara.

Camping-Sole-di-Sari

Overnachten doe je in een van de luxueuze chalets of stacaravans. Verder zijn er 4 zwembaden en is de camping met name gericht op families met kinderen. Ook aangenaam zijn de vele bloemen op het terrein.

Camping Les Oliviers

Onze laatste tip is Camping Les Oliviers vlakbij Porto aan de westkust van Corsica. Het strand is hier wat kleiner, maar daarvoor in de plaats krijg je schitterende bergen en veel bezienswaardigheden in de buurt.

Camping-Les-Oliviers-Corsica-zwembad

Camping Les Oliviers speelt hier goed op in door je een prachtig aangelegd terrein te bieden. Ook de prima ingerichte bungalows en voorzieningen zoals avontuurlijke zwembaden, een sauna en een fitnesszaal zul je ongetwijfeld op prijs stellen.
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*