Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Camping Arinella Bianca bij Ghisonaccia

Corsica kent iets meer dan 200 campings, maar er zijn slechts enkele die er wat voorzieningen en comfort betreft echt bovenuit springen. Camping Arinella Bianca bij het dorpje Ghisonaccia is er éen van. In dit artikel geven we je een korte introductie van deze 5-sterrencamping.

Camping Arinella Bianca Ghisonaccia zwembad

Wat heeft de camping te bieden?

Bij aankomst op camping Arinella Bianca merk je meteen het verschil. Het terrein is prachtig aangelegd en alles is tot in de puntjes verzorgd. In totaal zijn er meer dan 300 ruime plaatsen tussen de bomen voor je tent of caravan. Voor nog iets meer comfort kies je een van de volgende accommodaties:

  • Stacaravan Rivièra voor 6 tot 8 personen (34 m²)
  • Chalet Tamaris voor 4 tot 6 personen (35 m²)
  • Comfortbungalow Rêve Bleu voor 4 tot 6 personen (31 m²)
  • Luxe bungalow Arinella voor 4 tot 6 personen (37 m²)

Verder vind je op camping Arinella Bianca veel leuke voorzieningen. Denk dan aan de stijlvol vormgegeven zwembaden, een spa met jacuzzi, een uitstekend restaurant en een winkel. Ben je sportief ingesteld? Dan kun je yogalessen nemen, zeilen, waterskiën, volleyballen en mountain-biken. Voor de kinderen worden tenslotte ook onderhoudende activiteiten georganiseerd.

Camping Arinella Bianca Ghisonaccia

Wat is er te doen in de omgeving?

Goed om te weten is dat de camping direct aan een van de langste stranden van Corsica ligt. Wil je behalve het strand meer van de omgeving zien? Fiets of wandel dan eens naar het agrarische dorp Ghisonaccia dat 5 kilometer landinwaarts ligt. Je vindt er ook nog enkele winkels en restaurants.

Nog weer iets verder beginnen de bosrijke, ruige bergen van Corsica. Hier kun je wandelroutes volgen die je langs rotsformaties en middeleeuwse dorpjes voeren.

Camping Arinella Bianca Ghisonaccia kampeerplaats
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*