5 vakanties naar Corsica bij Pharosreizen

We staan weer aan het begin van de drukke boekingsperiode in januari en februari. Dit zijn de maanden dat we weer zin krijgen in vakantie en volop gaan boeken. De vroegboekkortingen vliegen je dan om de oren. Ook gaan de reisaanbieders weer reizen aanbieden naar Corsica. Één van de eerste is Pharosreizen, onderdeel van ANWB. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van 3 leuke rondreizen. Bekijk de website van Pharosreizen voor alle reizen en actuele prijzen.

5-vakanties-naar-Corsica-bij-Pharosreizen

8- of 15-daagse Fly drive Corsica inclusief autohuur

Met deze fly drive verblijf je 4x op de prachtigste locaties bij Porto Vecchio, L’Ile Rousse/Calvi, Porto en Ajaccio. Je verblijft in goede hotels op prima locaties op Corsica. Incl. 7 of 14 overnachtingen en autohuur. Je boekt zelf je vlucht.

Meer informatie…

13-daagse Rondreis Corsica

Veelzijdige vakantie Corsica. 6x verblijf op de prachtigste locaties bij Balagne, Porto, Bonifacio, Sartène, Cap Corse,Corte. Noord-, Zuid-Corsica en de bergen in het midden van het eiland. Je slaapt in prima charmante hotels op prachtige locaties. Overtochten vanuit Frankrijk en Italië mogelijk. Je bezoekt het uiterste noorden, zuiden, westen, zuidwesten en hart van Corsica.

Meer informatie…

Foto eend in Corsica Rondreis

12-daagse Rondreis Corsica & Noord-Sardinië

Veelzijdige vakantie Corsica en Sardinië. Je toert van Noord- naar Zuid-Corsica en door Noord-Sardinië en verblijft op ideale plekken om de bezienswaardigheden op Corsica en Sardinië te bezoeken zoals: Scandolá, de rode Calanches de Piana, de Col de Bavella, dorpjes in de Balagne, Bonifacio, Maddalena.

Meer informatie…
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen reacties

Laat uw reactie achter

*