Zoek een vakantie


Uitgebreid zoeken

Win 1 van de 3 ‘Corsica ANWB Extra’ reisgidsen

Corsica heeft een prachtige natuur, rijke geschiedenis, witte stranden en genoeg bezienswaardigheden. Wil jij (binnenkort) op vakantie naar Corsica? Doe mee aan de actie en win 1 van de 3 Corsica ANWB Extra reisgidsen, boordevol tips en een grote kaart.

Win 1 van de 3 'Corsica ANWB Extra' reisgidsen

Hoe win jij een reisgids?

Meedoen is heel simpel. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een reisgids. Uit alle abonnees (nieuwe en bestaande) kiezen we 3 unieke winnaars. We geven er in totaal 3 weg, dus je hebt 3 keer kans om te winnen.

Meld je hieronder aan.

Ontvang gratis tips en aanbiedingen
* = verplicht veld

De actie loopt t/m zondag 14 september 2014. De winnaars krijgen daarna een persoonlijke mail met meer informatie. Aanmelden voor de Corsicavakantieinfo nieuwsbrief betekent niet alleen dat je kans maakt op een reisgids, maar ook elke week handige tips, leuke informatie, speciale accommodaties en de voordeligste aanbiedingen.

Over de Corsica ANWB Extra reisgids

De Corsica ANWB Extra reisgids is een compacte reisgids met beste tips voor overnachten, winkelen, eten, drinken en uitgaan op het eiland. In de gids bevindt zich een grote uitneembare kaart met afstandstabel. Handig om direct te zien waar je je op Corsica bevindt.

UPDATE: deze actie is inmiddels afgelopen en de winnaars hebben een e-mail ontvangen. Bedankt voor je deelname en houdt onze toekomstige acties in de gaten!
Redactie About Redactie

De redactie van Corsica Vakantie Info geeft je alle tips en adviezen voor een geslaagde vakantie naar Corsica. Lees snel onze tips! Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Neem dan contact met ons op.

Reacties

 1. melinde Hilberink zei:

  Hallo, Ik had graag mee willen doen met de actie om gratis reisgids van de ANWB te ontvangen. Helaas werkt de website niet. Ik kan geen naam en emailadres invullen.

  • Hoi Melinde, bedankt voor je reactie. Wij hebben je aangemeld via de site. De popup rechtsonder blokkeert het af en toe. Je doet nu alsnog mee. Bedankt voor het doorgeven.

 2. saskia van mil zei:

  twee jaar geleden naar Corsica geweest met de boot,opgestapt in Savona,de reis was begonnen.Wat een heerlijk eiland,de kids hebben genoten en dit jaar naar Spanje geweest maar o wat willen we nog graag de andere kant zien van Corsica(westen)

  • H.A.C.de Jongh zei:

   De oostkust met z’n vele prachtige strandjes is zeker met kinderen heerlijk. Ik weet niet of jullie in het dal van de Restonica waren. PRACHTIG!!! En de westkust is absoluut spectaculair. Ik weet niet hoe oud jullie kinderen zijn in verband met de bereikbaarheid van veel strandjes. Aan de noordkant van de baai van Valince (Propriano) is het en mooi en heerlijk zwemmen. Er valt nog wel VEEL meer over het mooie eiland te vertellen maar ik laat het hierbij. Ik ben helemaal DOL op Corsica. Veel plezier zo jullie weer gaan. Groetjes Andrea.

 3. Staat nog op mijn verlanglijstje……

 4. 2 maal het eiland bezocht , zeker niet de laatste keer natuur is geweldig een zeer veelzijdig eiland, mooie stranden, pittoreske dorpjes en ruige natuur.

 5. Tineke de Vos zei:

  Afgelopen vakantie zijn we voor het eerst op Corsica geweest. We hadden een prachtig huis gehuurd, waarvan de afgezette tuin aan de rivier de Fangu grensde.We hebben genoten van de fijne , mooie wandelingen samen met ons hondje. We willen zeker nog eens terugkomen.

Laat uw reactie achter

*